Audi RS4 Avant primește un pachet de performanță semnat de ABT: 530 CP și 680 Nm pentru break-ul german

de Cornel Șocariciu
Vineri, 18.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning ABT Sportsline a publicat primele detalii cu privire la pachetul de performanță pregătit pentru Audi RS4 Avant. În urma modificărilor, motorul V6 de 2.9 litri oferă 530 CP și 680 Nm.

Tunerul ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru RS4 Avant. Conform oficialilor casei de tuning, pachetul complet poartă numele de RS4+ și va fi produs în doar 50 de unități, livrările urmând să înceapă în luna martie.

Sub capota lui Audi RS4 Avant se află un motor V6 biturbo de 2.9 litri care oferă 450 de cai putere și 600 Nm. Pachetul de performanță dezvoltat de ABT este disponibil în două versiuni. Prima dintre acestea promite să crească resursele motorului până la 510 CP și 680 Nm, în timp ce pachetul de top promite 530 CP și 680 Nm.

Versiunea de serie a break-ului de performanță poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde, iar viteza maximă este de 280 km/h (cu pachetul opțional RS Dynamic). Pentru moment, reprezentanții ABT nu au oferit valori cu privire la viteza maximă sau timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h.

Pachetul de exterior dezvoltat de ABT include rame noi pentru grila frontală și prizele de aer, un splitter îmbunătățit, accesorii pentru aripile laterale și un difuzor spate restilizat.

De asemenea, nemții promit patru terminații pentru sistemul de evacuare și jante cu diametrul de 20 de inch.

ABT va expune noul RS4+ în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii martie.

Via | ABT | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru