Audi RS4 Avant și RS5 Coupe și Cabrio părăsesc producția în așteptarea noului A4

de Bogdan Mirică
Joi, 18.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi se pregătește de lansarea noii generații A4. Modelul german va sosi la sfârșitul acestei luni, însă până atunci vom fi nevoiți să ne luăm adio de la versiunile de performanță RS$ Avant, RS5 Coupe și RS 5 Cabrio.

Audi se pregătește să ureze bun venit unei noi generații a modelului A4. Noul sedan german de segment mediu, rivalul lui BMW Seria 3 și Mercedes C-Klasse, este așteptat să își facă apariția la sfârșitul acestei luni, în cadrul unui eveniment organizat chiar la Ingolstadt în inima fabricii Audi. În condițiile în care actualul model se pregătește să ne spună adio, era oarecum normal să ne despărțim și de versiunile de performanță ale modelului. Este vorba despre Audi RS4 Avant și despre RS5, ambele apreciate pentru combinarea cu succes a tracțiunii integrale quattro cu motorul V8 pe benzină.

Potrivit unei publicații olandeze, și RS4 Avant, dar și RS5 în ambele variante de caroserie (Cabrio și Coupe) au fost deja scoase din producție. Audi nu mai preia comenzi pentru aceste mașini, preferând să ofere publicului o perioadă de acalmie până la debutul unor înlocuitori.

Urmareste Automarket
Înlocuitorii lui S4, RS4 și RS5 nu vor sosi mai devreme de anul 2016, în condițiile care varianta standard a noului A4 va fi expusă publicului abia în toamnă la Frankfurt, iar versiune sportivă S4 este așteptată în primăvara lui 2016.
În aceste condiții, un RS4, fie el Avant sau sedan, nu va sosi mai repede de 18 luni. Aceleași socoteli și pentru RS5 Coupe sau Cabrio, despre care se spune că ar putea ajunge în showroom abia în 2017.

Via Telegraaf.nl

Comentarii (2)

  • RS$ Avant - la voi chiar nu verifica nimeni continutul articolelor ? Sau macar primul paragraf ?
    4 3
  • petrush
    @$$
    de ce sa verifice un articol care nu are nici un rost?
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru