Audi RS5 Cabrio se lansează în 6 septembrie

de Bogdan Mirică
Luni, 03.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va lansa la mijlocul acestei săptămâni un nou membru al gamei RS. Este vorba despre varianta cu acoperiş rabatabil a actualului RS, aşteptată şi la Salonul de la Paris.

La mijlocul acestei săptămâni, în data de 6 septembrie, Audi pregăteşte o surpriză importantă pentru fanii săi. În cadrul unui eveniment transmis în direct pe internet, Audi va ridica cearşaful de pe noul RS5 Cabriolet, declinarea cu acoperiş rabatabil a coupe-ului de performanţă.

Va fi a treia variantă de caroserie cu indicativul RS din gama modelului de clasă medie, alături de RS4 Avant şi RS5 Coupe. Derivatul cu acoperiş din pânză, detaliu confirmat deja de fotografiile spion şi de versiunea mai cuminte A5 Cabrio, va fi capabil de performanţe impresionante, sub capotă urmând să se ascundă acelaşi motor V8 regăsit în prezent şi pe fratele coupe.

Urmareste Automarket
Este vorba despre o unitate de 4.2 litri, capabilă să livreze 450 de cai şi 430 de Nm.
Resursele vor fi exploatate cu ajutorul unei transmisii cu dublu ambreiaj S-Tronic. Nu va lipsi nici tracţiunea integrală quattro, o trăsătură obişnuită pentru modelele din Ingolstadt cu indicativul RS.

Noul RS5 Cabrio va putea fi admirat de fanii brandului la standul Audi din cadrul Salonului Auto de la Paris, programat la finele lunii septembrie.

via audimediaservices

Comentarii (1)

  • Motorul de pe RS4 Avant si RS5 Coupe are 4.2 litri, nu 4.5 litri. Si gama RS va avea un nou membru, nu mmebru.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru