Audi RSQ e-tron: model electric virtual dezvoltat pentru filmul de animație Spies in Disguise

de Daniel Popescu
Vineri, 02.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi RSQ e-tron este un model electric generat pe calculator care va fi utilizat în filmul de animație Spies in Disguise, care va avea premieră în septembrie 2019.

Constructorii auto au inițiat în ultima perioadă numeroase parteneriate cu producătorii de film, prin care diverse modele au fost promovate într-o serie de producții disponibile pe marile ecrane.

Iată însă că cei de la Audi au dus ideea și mai departe și au creat un model electric virtual care va juca un rol importat în filmul de animație Spies in Disguise, care va avea premiera în cinematografe în septembrie 2019.

Modelul electric a primit numele Audi RSQ e-tron, are două locuri, vitezometru holografic și beneficiază de funcții autonome și sisteme de asistență, pe lângă o serie de opțiuni dedicate agenților secreți.

"Audi are o abordare digitală a procesului de design, atât în dezvoltarea conținutului virtual, cât și în producția de studio. Combinăm tehnicile vizuale cu precizia manuală", spune Frank Rimili, unul dintre designerii modelului virtual RSQ e-tron.

În filmul de animație, mașina electrică este condusă de agentul secret Lance Sterling, a cărui voce este interpretată de celebrul actor Will Smith.

Via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru