Audi SQ2 debutează în 2018: SUV-ul de performanță ar putea prelua motorul de 2.0 litri TFSI de 310 CP

de Cornel Șocariciu
Sambata, 17.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Audi au anunțat că noul SUV SQ2 va fi lansat în cursul anului curent. Modelul constructorului din Ingolstadt va prelua elemente de design de la celelalte SUV-uri sportive, iar sub capotă am putea vedea unitatea de 2.0 litri TFSI și 310 CP.

Audi vrea ca până la finalul lui 2019 să aibă în showroom-uri încă 11 SUV-uri, iar micuțul SQ2 face parte din acest pachet pregătit de nemți. Conform oficialilor Audi, noul SQ2 va fi lansat în cursul anului curent.

Din punct de vedere estetic, viitorul SQ2 va prelua o serie de elemente de design de la celelalte SUV-uri sportive din gamă.

O serie de imagini spion au dezvăluit că modelul va integra prize de aer ceva mai generoase, jante mai mari și un sistem de evacuare cu patru terminații. În același timp, SQ2 va primi și un sistem de frânare ceva mai performant.

Conform zvonurilor, sub capota lui SQ2 vom găsi motorul de 2.0 litri TFSI. Pe Audi S3 Sportback, unitatea livrează 310 CP și 380 Nm.

De asemenea, Audi ar putea lansa ulterior o versiune și mai performantă sub numele Audi RS Q2, care să utilizeze un motor turbo cu 5 cilindri de 2.5 litri, care în cazul lui RS3 dezvolta 400 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru