Audi TT va fi disponibil cu noua linie de echipare S Line Competition Plus: aripă spate fixă și echipamente speciale de interior

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 07.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi introduce o nouă linie de echipare pentru modelul TT. Aceasta se numește S Line Competition Plus și propune o aripă spate fixă, jante cu dimensiuni de până la 20 de inch și un interior cu echipamente noi.

Audi a pregătit o nouă linie de echipare pentru actuala generație TT. Aceasta se numește S Line Competition Plus și va fi disponibilă atât pentru coupe, cât și pentru roadster. Conform reprezentanților Audi, noua linia de echipare putea fi comandată începând cu luna octombrie, iar primele livrări sunt planificate pentru luna decembrie.

Pentru moment, linia de echipare S Line Competition Plus va fi disponibilă doar pentru versiunea TT 45 TFSI (motor de 2.0 litri cu 245 de cai putere și transmisie automată cu șapte trepte), urmând ca din primul trimestru al anului viitor să poată fi comandată și pentru varianta cu sistem de tracțiune integrală (TT 45 TFSI quattro).

La nivel estetic, Audi TT în varianta S Line Competition Plus va miza pe mici modificări la nivelul următoarelor elemente de caroserie: spoilerul frontal, grila, prizele de aer, inserțiile de la nivelul difuzorului și pragurile laterale. În plus, grila frontală și rama acesteia, ramele prizelor de aer, oglinzile exterioare și aripa spate fixă vor fi vopsite în negru.

De asemenea, noua linie de echipare propune terminații speciale pentru sistemul de evacuare și un soft-top negru, în cazul versiunii Roadster.

Standard, modelul producătorului german va fi echipat cu jante de 19 inch, iar opțional clienții vor putea opta pentru unele cu diametrul de 20 de inch. Tot standard va fi oferită și suspensia sport (gardă la sol mai mică cu 10 mm) cu amortizoare adaptive.

La interior, clienții vor descoperi scaune sport îmbrăcate în Alcantara sau Nappa, logo-ul S brodat pe tetiere și guri de ventilație roșii sau albastre în funcție de varianta de caroserie aleasă. Tunelul median și fețele portierelor vor fi îmbrăcate parțial în piele, iar pe volan apar elemente acoperite cu Alcantara. Versiunea S Line Competition Plus va integra și un instrumentar digital de bord cu diagonala de 12.3 inch.

Pe piața din Germania, coupe-ul Audi TT S Line Competion Plus va avea un preț de pornire de 47.316 euro, iar roadsterul va porni de la 49.656 de euro.

Comentarii (2)

  • S Line Competition Plus si doar 245 cai pe un amarat de dsg.Pretul e de vis,ieftin ca braga.
    2 3
  • Eu vroiam cu aripă spate mobilă, cu mâner de acționare în carlingă să pot s-o fâlfâi, că la banii ăștia vreau să merg și-n sus, nu numai oblu
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru