Automarket Card, de astăzi tot timpul cu tine pe smartphone-ul tău

de Automarket
Joi, 13.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket îţi oferă o alternativă mult mai comodă la cardul fizic Automarket, dedicat tuturor şoferilor din România. Noua aplicaţie de smartphone Automarket Card îţi păstrează cardul în telefon în variantă virtuală. Gratuit, cu aceleaşi avantaje.

Esential 1300 de posesori ai Cardului Automarket există în acest moment în România.
100% gratuit. Aplicaţia şi versiunea virtuală a cardului sunt gratuite şi nu impun niciun cost.
Automarket le pune la dispoziţia posesorilor Automarket Card începând de astăzi o alternativă mult mai elegantă la cardul fizic. Păstrează-ţi Cardul Automarket pe telefon, într-o aplicaţie specială dedicată, şi ai aceleaşi avantaje fără a fi nevoit să îţi mai rezervi încă un loc în marea de carduri pe care fiecare dintre noi le are în portofel.

Aplicaţia Automarket Card este disponibilă pe telefoanele care beneficiază de sistemele de operare Android şi iOS şi este GRATUITĂ. Pentru a beneficia de versiunea digitală a cardului, utilizatorii trebuie să-şi completeze profilul în prealabil, de asemenea gratuit, pe secţiunea specială de pe Automarket.ro şi să introducă în aplicaţie codul unic al acestui card, pe care îl primesc în e-mailul de confirmare.

Şi pentru cu nu este obligatoriu ca un posesor al cardului virtual să îl aibă şi pe cel fizic, efortul tuturor ne este uşurat: tu scapi de grija unui card în plus şi îl ai tot timpul cu tine. Prin simplul fapt că ai telefonul tot timpul în buzunar.

Cardul va fi afişat în varianta personalizată aleasă de tine în momentul înregistrării pe site şi vine cu acelaşi pachet de avantaje pe care îl au posesorii cardului fizic: acces şapte zile din şapte şi 24 de ore din 24 la o mulţime de promoţii şi oferte speciale la servicii şi produse construite special pentru posesorii cardului.

Te aşteaptă 50 de parteneri din toate zonele industriei auto, de la vânzări la service şi de la asigurări la şcoli de şoferi sau de pilotaj.

AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru iOS
AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru ANDROID 


CE SERVICII POT ACCESA?

La fel ca şi în cazul cardului fizic Automarket, ca posesor al versiunii virtuale a Automarket Card vei beneficia de promoţii la manoperă şi piese în service-uri autorizate, de oferte la anvelope şi service specializat, vei avea liniştea unor servicii de asistenţă rutieră de calitate, vei putea accesa produse şi servicii de tuning la preţuri speciale sau vei putea să participi la cursurile celor mai bune şcoli de pilotaj din România.

Mai mult, am avut grijă pentru posesorii Automarket Card ca asigurările RCA şi CASCO, achiziţia de piese şi de accesorii auto online şi chiar cumpărarea de maşini să fie oferite la preţuri reduse de către partenerii noştri. Iar lista se va îmbogăţi în fiecare lună cu noi parteneri care vor veni cu oferte la fel de noi.

TOATE PROMOŢIILE OFERITE PRIN AUTOMARKET CARD POT FI VIZUALIZATE AICI.

Toate serviciile sunt afişate şi explicate în detaliu în aplicaţia dedicată, astfel că vei avea întotdeauna la tine atât cardul, cât şi avantajele sale.

AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru iOS
AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru ANDROID 

ROMÂNIA NU E DOAR BUCUREŞTI

Pentru că lucrăm cu cele mai importante nume din domeniul auto, Automarket Card este util atât în Bucureşti, cât şi în provincie. Indiferent de judeţul în care locuieşti, Automarket Card îţi va oferi acces imediat la promoţiile special negociate de noi cu partenerii noştri, astfel că vom avea grijă ca economiile pe care le faci prin accesarea acestor servicii să fie cu adevărat simţite de orice şofer.

AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru iOS
AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru ANDROID 


CUM BENEFICIEZI DE AUTOMARKET CARD?

Versiunea virtuală: Intri pe secţiunea specială Automarket Card, îţi completezi datele, le confirmi pe e-mail şi, după ce primeşti tot pe e-mail documentul PDF în care cardul tău are o serie unică, îţi instalezi pe telefon aplicaţia Automarket Card.

Introduci în aplicaţie seria unică şi gata, cardul tău vortual este gata de utilizare. Nu este obligatoriu ca un utilizator Automarket Card să aibă şi versiunea fizică.

Versiunea fizică: Intri pe secţiunea specială Automarket Card, îţi completezi datele, le confirmi pe e-mail şi alegi în pasul final opţiunea "Vreau versiunea fizică a cardului". Alegi modul de transport (10 lei prin Poşta Română, 17 lei prin Curier rapid), iar cardul va fi trimis la adresa pe care ne-ai indicat-o. Poţi descărca în acelaşi timp şi aplicaţia pentru versiunea virtuală a cardului, iar acest lucru nu te costă nimic.

Atât posesorii vechi ai cardului fizic, cât şi cei noi au la dispoziţie GRATUIT versiunea virtuală a acestuia.

AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru iOS
AUTOMARKET CARD: Descarcă aici aplicaţia pentru ANDROID 

Comentarii (8)

  • Dar pentru Windows Mobile nu faceti ?
    7 1
  • Dacia Plant
    Acuma cred ca o sa fac si eu, dar care ar fi acele avantaje ? Reduceri de cat la anvelope de exemplu ? Sper sa nu fie ceva prostie gen Black Friday cu preturi dublate si apoi reduse din nou...
    In timp o sa avem mai multe avantaje ? Nu se fac diferentieri la reduceri intre posesorii de card ? Poate eu stau mai mult timp pe Automarket sau alte chestii de genul aceasta. Multumesc si rog raspuns.
    0 0
  • tavone
    voi ati intrat pe ea sa vedeti daca merge? la mine e blank total, nu are meniu, nu are filtre...
    0 4
  • @Rares
    Este în lucru şi versiunea pentru Windows Phone. Automarket Card va avea versiuni pentru toate platformele mobile importante.
    @Dacia Plant
    Lista de promoţii disponibile poate fi găsită aici: http://www.automarket.ro/card/bucuresti.html

    Există promoţii diferite pentru fiecare oraş în parte. Te invităm să le descoperi pe cele care ţi se adresează.
    4 0
  • pentru 5110 nimic? :)
    4 2
  • Pentru cei mai lenesi puteti vedea aici ofertele direct din aplicatia pt android: https://www.dropbox.com/sh/e0gnhjdot52v4wd/cAh9hYRck3

    PS: Bucuresti
    0 0
  • ar fi bine daca ar si merge ... in orice forma as completa campul de nume ...nu trece mai departe ...WTF ???
    0 0
  • Instaleaza aplicatia AUTOMARKET CARD si vei beneficia de 10% reducere la serviciile de închirieri auto oferite de INTERCARRO.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru