Noul Automarket CARD. 100% gratuit ai zeci de oferte şi promoţii unice din zona auto dedicate tuturor şoferilor din România

de Automarket
Joi, 16.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket CARD îţi facilitează de astăzi accesul personalizat la zeci de oferte, promoţii, produse şi servicii la preţ redus. De la anvelope la maşini, de la asigurări RCA şi CASCO la şcoli de pilotaj. Totul GRATUIT. De azi doar pe Automarket.ro

Esential 50 de parteneri Automarket CARD te aşteaptă cu promoţii şi servicii la preţ redus special concepute special pentru tine.
100% gratuit. Este un card pe care fiecare şofer din România ar trebui să-l aibă în portofel. Sau în torpedou.
42 de judeţe au acces la Automarket CARD. Adică şoferii din toată România, indiferent de zona în care se află.
Automarket lansează astăzi oficial cel mai nou serviciu dedicat conducătorilor auto din România. Este vorba de Automarket CARD, un produs 100% GRATUIT care poate fi comandat de orice şofer din ţara noastră.

Automarket CARD le oferă tuturor posesorilor de maşini acces facil la zeci de promoţii şi oferte unice, gândite special pentru membrii clubului Automarket CARD, într-o arie largă de zone auto. Practic, odată comandat, Automarket CARD devine biletul prin care orice şofer intră într-un club cu acces direct şi imediat la servicii şi produse la preţuri reduse faţă de cele de listă oferite de cei peste 50 de parteneri care fac parte din acest proiect în momentul lansării sale.

CE SERVICII POT ACCESA?

Devenind posesorul Automarket CARD, vei beneficia de promoţii la manoperă şi piese în service-uri autorizate, de oferte la anvelope şi service specializat, vei avea liniştea unor servicii de asistenţă rutieră de calitate, vei putea accesa produse şi servicii de tuning la preţuri speciale sau vei putea să participi la cursurile celor mai bune şcoli de pilotaj din România.

Mai mult, am avut grijă pentru posesorii Automarket CARD ca asigurările RCA şi CASCO, achiziţia de piese şi de accesorii auto online şi chiar cumpărarea de maşini să fie oferite la preţuri reduse de către partenerii noştri. Iar lista se va îmbogăţi în fiecare lună cu noi parteneri care vor veni cu oferte la fel de noi.

▶ Descoperă ofertele speciale ale partenerilor noştri

ROMÂNIA NU E DOAR BUCUREŞTI

Pentru că lucrăm cu cele mai importante nume din domeniul auto, Automarket CARD este util atât în Bucureşti, cât şi în provincie. Indiferent de judeţul în care locuieşti, Automarket CARD îţi va oferi acces imediat la promoţiile special negociate de noi cu partenerii noştri, astfel că vom avea grijă ca economiile pe care le faci prin accesarea acestor servicii să fie cu adevărat simţite de orice şofer.

Descoperă partenerii şi promoţiile disponibile acum în oraşul tău

CUM INTRI ÎN POSESIA CARDULUI?

Automarket CARD a fost creat pentru toţi şoferii din România şi îşi propune să le rezolve acestora problemele atunci când au cea mai mare nevoie de acest lucru. Am făcut acest card pentru noi, şoferii, iar noi, cei de la Automarket, vom fi primii care vor comanda unul. Pentru că este foarte util şi extrem de uşor de folosit.

Mircea Meşter
Project Manager Automarket.ro
Intri pe secţiunea specială a site-ului nostru, te înregistrezi completând paşii de care avem nevoie pentru a-ţi trimite Automarket CARD şi gata.
Mai mult, cardul tău va conţine numele tău, un număr unic de înregistrare şi va fi personalizat, astfel că fiecare posesor va avea în portofel design-ul care îl reprezintă. În câteva zile intri în posesia cardul prin poştă şi poţi să profiţi imediat de toate ofertele pe care ţi le pun la dispoziţie partenerii Automarket CARD.

CUM ÎL FOLOSESC?

Dacă ai nevoie de unul dintre serviciile oferite prin Automarket CARD, suni la partenerul nostru, anunţi faptul că eşti posesorul Automarket CARD, iar în momentul în care te vei prezenta cu cardul la locaţia respectivă vei primi automat reducerea sau oferta specificată. Pentru că suntem şoferi şi problemele vin când nu te aştepţi, Automarket CARD îţi oferă servicii de depanare şi tractare de urgenţă la şi de la locul incidentului, disponibile de asemenea la preţuri reduse prin Automarket CARD. Simplu şi util!

FĂRĂ GRIJI, 100% GRATUIT

Nu uita promisiunea noastră: Automarket CARD este GRATUIT şi nu-ţi vom cere niciodată bani pentru el. Deci anunţă-ţi toţi prietenii că Automarket a lansat singurul produs de acest tip din România şi bucuraţi-vă de promoţii şi oferte speciale pe tot parcursul anului.

▶ ÎNREGISTRARE AUTOMARKET CARD

Comentarii (27)

  • Excelenta idee, servicii si produse bune, unele cu reduceri semnificative. Sarut-mana!
    14 8
  • Merci!
    9 4
  • arhitect
    formularul de inscriere card nu functioanea pt cluj-napoca, afiseaza mereu : "Introdu localitatea şi judetul corect"
    6 0
  • mircea
    @arhitect
    E o problemă care ne-a mai fost sesizată, se rezolvă în aceste momente.
    7 2
  • Cu IE9 pe Win7 nu se vad indicatiile de completare ale formularului de inscriere (Nume de familie, Prenume, Localitate).
    3 0
  • Daniel Remeş
    in formularul de înscriere mi-am trecut numele Remeş Daniel şi pe cardul în format pdf apare doar REME! Sper că nu va fi aşa şi pe cardul propriu-zis...
    4 0
  • Costin
    Nu exista posibilitatea de a selecta ca producator DAEWOO (si ca marca Cielo,Matiz,etc). inca mai sunt multe masini de acest gen care circula pe soselele patriei! :)
    11 0
  • RD-Woo
    In lista marcilor de masini pt care doresti sa primesti instant oferte nu apare Mazda
    1 0
  • Prin ce metoda il livrati si cat costa transportul ?
    3 0
  • Mie mi-a mers ok.
    Felicitari celor de la Automarket pentru initiativa. Inca un motiv in plus sa cred ca sunteti cei mai buni jurnalisti auto.
    Sper sa nu uitati si de cealalta promisiune, cea legata de modul cum se scriu comentariile.
    Toate cele bune!
    11 2
  • mircea
    @Daniel Remeş: S-a rezolvat.
    @clarkson, @RD-Woo: Se rezolvă astăzi.
    @Nenea: Niciun utilizator nu plăteşte nimic, transportul e gratuit.
    6 1
  • @Automarket: deci asta era ce coceati voi acolo si nu spuneati nimic... Ideea de "card de acces la reduceri" nu e noua, dar noutatea este ca-i dedicat domeniului auto. Am lucrat pe proiecte de marketing similare, dar a caror vreme s-a dus, a caror piata s-a stins si acum as vrea sa inteleg modelul vostru de business, care sper sa reziste mai bine. Cel mai probabil sunteti si voi bonificati pt clientii adusi partenerilor, nu? Ma bucur pt voi.

    N-am apucat inca sa consult lista partenerilor si ofertele speciale pe care le-au pregatit pt programul AM Card, dar sper sa nu existe oferte gen "5% reducere la o spalatorie care taxeaza in mod normal 50 lei un ext+int". :)

    Si inca ceva: programul asta va avea rolul de a creste coeziunea comunitatii de cititori si comentatori AM. Bine gandit ! Sper doar, adica va rog, sa nu-i faceti card si nebunului site-ului :))
    14 0
  • A functionat şi la mine!

    Ideea e bună şi sper să lucraţi cu service-uri, furnizori sau reprezentante şi din Piatra Neamţ.
    2 0
  • Iulian
    Sunt ceva probleme si pe jud. Constanta.nu primeste localitatile.Poate puteti face ceva si in aceasta privinta.Multumesc si felicitari pentru initiativa!
    2 0
  • mircea
    @mntsn :)
    @slVW_83. Lista completă a partenerilor noştri din judeţul Neamţ e aici: http://automarket.ro/card/neamt.html
    @Iulian: investigăm şi analizăm. Există o localitate anume care nu funcţionează?
    3 1
  • Iulian
    Acum merge!multumesc si inca o data felicitari!
    4 0
  • mie nu-mi selecteaza tipul de caroserie(intra intr-o bucla continua)...sint din jud hd...si daca am doua auto?...mersi
    1 0
  • petrosani..jud hd,mai exact
    1 0
  • mircea
    @vel Poţi adăuga a doua maşină ulterior înscrierii, în administrarea contului.
    2 1
  • La SKODA, nu apare RAPID!!! In schimb, apar modele care probabil nici nu exista in Romania,sau daca da, vreo 2-3 masini.
    1 0
  • Eu inteleg ca mi-o dat cativa dislike la comment , ca deh... ma mai stiu unii pe aici si sarcasmul meu arogant, da cu saracu coleg care o postat un simplu "merci" ce ati avut?
    Ba sa fiu al dracu, nu mai poate lumea multumi in tara asta.
    11 4
  • La inregistrare nu aveti in lista localitatea Targu Secuiesc si nu pot sa ma inregistrez!
    1 0
  • tot nu merge...chiar daca mi-ati sters comentariul cu ""nu merge""
    1 0
  • mircea
    @And: Se rezolvă lista de modele în cursul zilei de azi.
    @Orban: Există, încearcă cu î din i.
    @vel: Ce nu merge, mai exact? Dă-ne detalii pentru a putea rezolva problema. Avem până acum 500+ de deţinători de card care nu au avut probleme la înregistrare, deci avem nevoie de detalii pentru a remedia ce nu funcţionează.
    2 1
  • kim_vl
    L-am comandat pe 17 ia. si pana azi (25 ian.) nu l-am primit.
    0 0
  • maxim lucian
    Am comandat cardul acum 3 saptamani si nu l-am primit pana azi , 31.01.2014
    0 0
  • Attila10
    In Targu Mures ciene sunt parteneri?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru