GM si Ford incearca sa profite de recall-ul Toyota

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 29.01.2010
GM si Ford au creat pachete de reduceri si alte oferte pentru posesorii de Toyota care vor sa cumpere un automobil nou in incercarea de a fura clienti intr-un moment in care imaginea marcii nipone este la un nivel mai scazut.

Americanii de la General Motors si Ford le ofera clientilor Toyota si Lexus o serie de beneficii la achizitia unui autoturism nou, in incercarea de a profita de imaginea ranita a constructorului nipon de automobile. Astfel, directorul general al vanzarilor de la General Motors a declarat ca dealerii GM au fost asaltati cu telefoane si vizite din partea proprietarilor de Toyota care erau ingrijorati de recall si de ce efecte ar putea avea acesta asupra masinii lor. Tocmai de aceea, cei de la GM au creat un pachet de oferte pentru proprietarii de Toyota, in speranta ca ii vor convinge sa cumpere un autoturism nou.

Programul de oferte al celor de la GM pentru proprietarii de Toyota si Lexus va fi disponibil pana la sfarsitul lunii februarie si consta in reduceri si alte avantaje. Dealerii vizeaza in primul rand achizitiile de tipul trade-in, unde clientul vinde dealer-ului masina lui in schimbul unui autoturism nou si al unei diferente semnificative de bani. Clientii Toyota care au achizitionat o masina in leasing pot primi pana la 1.000 de dolari pentru a-si incheia contractul pentru masina lor si a semna unul cu cei de la General Motors.

Clientii care doresc un autoturism GM in rate pot primi un credit cu dobanda zero pentru o perioada de pana la 60 de luni pentru aproape orice vehicul produs de concernul General Motors.

In cazul in care un posesor de Toyota vrea sa cumpere un automobil GM platind cu bani gheata, acesta primeste o reducere de 1.000 de dolari. Cei de la GM nu sunt singuri in aceasta initiativa, vecinii de la Ford aplicand o tactica similara pentru modelele Honda, Acura, Toyota, Lexus si Scion. Astfel, orice posesor de Honda, Acura, Toyota, Lexus sau Scion care vrea sa cumpere un Ford va primi o reducere de 1.000 de dolari.

Via | Freepress

Comentarii (5)

  • Recall de 646,000 pentru Honda
    Honda a anuntat ca va rechema la service 646,000 de unitati din modelele Jazz/Fit si City . Problema este cauzata de un defect la butoanele de actionare a geamurilor electrice ce au cauzat anul trecut decesul unui copil dupa ce masina in care se afla a luat foc .
    6 2
  • Buna initiativa! Incep sa-si arate coltii constructorii americani.
    3 4
  • destul i-au tras japonezii in piept,e timpul pt revansa
    4 6
  • @mihai
    eu nu cred ca toyota e mai buna la calitate ca ford
    3 4
  • Cautati acul in carul cu fan....
    @demon
    De fapt revansa este doar mediatica, drumul spre calitate e lung...
    Marcile americane sunt din pacate un fisco, lucru stiut si recunoscut de toti americanii.
    Cu Ford si GM europa e altceva. Si se pare ca au si pedale mai bune, trebuie sa isi ia cumva revansa, nu ?
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru