Bentley a început producția lui Bentayga facelift: uzina din Crewe lucrează la capacitate maximă

de Paul Cosma
Marti, 21.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Bentayga facelift a intrat pe liniile de producție la fabrica din Crewe, care acum funcționează la capacitate maximă, potrivit unui anunț al producătorului britanic. Bentley se așteaptă ca Bentayga facelift să aibă vânzări de cel puțin 20.000 de unități.

Bentley a prezentat Bentayga facelift la începutul lunii iulie. Versiunea îmbunătățită a SUV-ului britanic propune o serie de modificări atât la nivel exterior, cât și la interior. Pentru moment, britanicii oferă doar motorizarea V8 cu 550 CP.

Constructorul a anunțat acum că Bentayga facelift a intrat în producție, iar fabrica din Crewe funcționează la capacitate maximă, după măsurile privind “distanțarea socială” la posturile de lucru.

Versiunea îmbunătățită a primului SUV Bentley va ajunge “în curând” la clienții din Europa, iar britanicii se așteaptă la vânzări de cel puțin 20.000 de exemplare.

La începutul lunii iunie, Bentley deschidea șampania la uzina din Crewe: producătorul britanic anunța că SUV-ul Bentayga a ajuns la borna 20.000 de unități

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru