Bentley are în plan o versiune și mai puternică a SUV-ului Bentayga

de Bogdan Mirică
Luni, 21.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Bentayga ar putea fi declinat și într-o versiune mai puternică, botezată Speed. În prezent, Bentayga dispune de un motor care livrează 608 cai putere.

Bentley Bentayga a generat un interes deosebit în cadrul ediției din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Primul SUV din istoria Bentley s-a dovedit a fi un adevărat magnet pentru public și pentru potențialii clienți.

Bentley vrea să exploateze această baie de mulțime și lasă să se înțeleagă că deja puternicul Bentayga ar putea beneficia de o versiune și mai potentă, lansată sub titulatura Speed. Știm deja că în prezent cele mai rapid și mai puternice modele din gama Bentley au fost incluse în gama Speed. Prin urmare, Bentayga nu va face excepție.

Informația a fost vehiculată de Autocar într-un interviu cu Rolf French, șeful departamentului de inginerie Bentley. Întrebat despre posibilitatea de a vedea o versiune mai puternică a actualului Bentayga, acesta a declarat ”Niciodată să nu spui niciodată”.

Esential 608 cai putere oferă actualul Bentley Bentayga.
Un alt oficial, Fritz Eichler, șeful diviziei de motoare pe benzină în cadrul Volkswagen a declarat tot la Frankfurt că noul motor W12 cu dublu turbocompresor al noului Bentayga este doar începutul, potențialul său fiind mult mai mare.
Tot el a declarat că mai sunt extrem de multe surprize programate în gama SUV-ului Bentley.

O serie de imagini spion au surprins un Bentley intens camuflat în partea frontală și posterioară, ceea ce înseamnă că zvonurile nu sunt nefondate.

via autocar

Comentarii (6)

  • cam de cat?
    3000 hors pauar?
    1 0
  • poa sa aiba si 3000... tot urata ramane!
    4 3
  • @Dany e chiar foarte frumoasa pentru un SUV...spune-mi tu un suv mai frumos
    2 3
  • Scorpionul_negru
    @Chuck
    Lasa ca iti spun eu.
    'Verisorul' lui Cayenne de ex. e mai frumos.
    1 2
  • eu ma asteptam ca masina asta si aiba dimensiunile unui Escalade, nu Q7. asta pentru ca Flying Spur e mult mai mare decat un A8 de exemplu.
    1 0
  • @Tibi
    Mai bine ca nu are. Era prea autobuz.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru