Bentley Bentayga primește o versiune specială: Design Series promite modificări de design și îmbunătățiri la nivelul interiorului

de Cornel Șocariciu
Joi, 04.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a lansat Bentayga Design Series. Britanicii propun mici modificări la nivel estetic și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Clienții vor putea comanda noua versiune doar alături de motorul V8 pe benzină de 4.0 litri.

Bentley a pregătit o nouă ediție specială dedicată SUV-ului Bentayga. Britanicii au ales denumirea Design Series, iar divizia Mulliner a operat o serie de modificări atât la nivel estetic, cât și în dreptul accesoriilor de la interior.

Ediția Bentley Bentayga Design Series a fost dezvoltată special pentru versiunea echipată cu motorul V8 pe benzină. Unitatea de 4.0 litri dezvoltă 550 de cai putere și 770 Nm, iar resursele sunt puse în valoare de o transmisie automată cu opt rapoarte. Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 4.5 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 290 km/h.

La nivel estetic, Bentley Bentayga Design Series primește un spoiler frontal vopsit complet în culoarea caroserie, jante Mulliner Paragon cu șapte spițe în nuanța Palladium Grey, în timp ce terminațiile sistemului de evacuare sunt acum negre. Totodată, logo-ul ediției speciale a fost amplasat la nivelul celor două portiere frontale.

Pentru interior, britanicii au pregătit teme în două nuanțe, clienții urmând să aleagă dn patru culori speciale: Box Red, Orange, Mulliner White și Klein Blue.

Tot la nivelul habitaclului, Bentley propune o serie de accesorii din fibră de carbon, un ceas amplasat central și semnat de Breitling, pedale sport fabricate din aliaj și scaune îmbrăcate în piele în două nuanțe. Pentru a scoate în evidență și mai mult faptul că vei călători într-o ediție specială Bentayga, pe scaune a fost "brodată" denumirea "Design Series". Același logo a fost inscripționat și la nivelul pragurilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru