Bentley Bentayga promite clienților săi o lecție de patinaj artistic

de Bogdan Mirică
Vineri, 30.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley va demonstra calitățile primului său SUV din istorie pe mai multe circuite de gheață din nordul Europei. Clienții noului Bentayga vor avea ocazia să testeze astfel în condiții limită cel mai rapid SUV din lume.

Abia lansat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Bentley Bentayga este cel mai rapid SUV de lux din lume. Pentru a demonstra asta clienților săi, constructorul britanic pregătește evenimentul ”Power on Ice”, programat să se desfășoare în luna februarie în nordul înghețat al Europei.

Vreme de două zile, clienții Bentley vor avea ocazia de a testa la limită capacitățile noului Bentayga într-un decor de gheață, sub atenta îndrumare a piloților Bentley Ice Driving Team. La eveniment va lua parte și celebrul pilot Juha Kankkunen, deținătorul a două recorduri mondiale de viteză pe gheață. El este și cel care a creat cele zece circuite pe zăpadă.

Noul Bentayga va face uz de motorul său W12 de 6.0 litri, capabil să dezvolte 600 de cia putere și 900 de Nm. Resursele vor fi așternute pe gheață cu ajutorul unui sistem de tracțiune integrală cu mod dinamic și setare specială pentru off-road, necesară în ajustarea distribuției cuplului către ambele axe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru