Bentley Continental GT V8 S, o versiune mai puternică a modelului britanic

de Sebastian Toma
Marti, 03.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat o nouă versiune a lui Continental GT, numită V8 S, care aduce mai mulţi cai putere şi un cuplu motor mărit.

Bentley Continental are o nouă versiune de putere a motorului V8 preluat din gama Audi. Unitatea de 4.0 litri a primit un plus de 21 CP şi 20 Nm odată cu versiunea GT V8 S. Motorizarea V8 twin-turbo dezvoltă 521 CP şi 680 Nm. Graţie modificărilor operate, modelul este cu 0.3 secunde mai rapid la accelerarea de la 0 la 100 km/h, având nevoie de numai 4.5 secunde pentru acest sprint. Viteza maximă a crescut şi ea cu şase kilometri pe oră, ajungând la 309 km/h. În cazul decapotabilei, timpul 0-100 km/h este de 4.7 secunde, iar viteza maximă este de 308 km/h.

Autonomia versiunii Coupe a lui Bentley Continental GT V8 S este de 805 kilometri, graţie rezervorului generos şi a consumului mediu de 10.5 litri la sută. Decapotabila are un consum de 10.9 litri la sută şi emite cu şase grame de CO2 în plus faţă de versiunea coupe, totalizând 254 grame CO2 pe kilometru.

Urmareste Automarket
Versiunea V8 S a lui Bentley Continental GT prezintă o gardă la sol redusă cu 10 milimetri, amortizoare întărite, arcuri mai ferme, un sistem de control al stabilităţii reconfigurat şi o bară anti-ruliu întărită.
Pe lângă jantele din aliaj de 20 inch cu un design nou, modelul prezintă mici modificări estetice la nivelul barelor de protecţie.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru