Bentley lansează Bentayga Hybrid facelift: 450 CP și autonomie de 50 de kilometri în regim electric

de Paul Cosma
Marti, 05.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a prezentat Bentayga Hybrid facelift. Versiunea îmbunătățită a SUV-ului britanic propune o serie de modificări atât la nivel exterior, cât și la interior. Sistemul de propulsie hibrid, bazat pe un V6 de 3.0 litri, promite 450 de cai putere și o autonomie de 50 de kilometri în regim full-electric.

În vara lui 2020, Bentley a introdus un facelift pentru primul său SUV. Bentayga a primit atunci o serie de îmbunătățiri pentru interior, dar și modificări estetice. 

În partea din față, designerii Bentley au repoziționat și redimensionat grila, au retușat spoilerul și au pregătit faruri ușor modificate.În partea din spate, britanicii au redesenat stopurile și le-au repoziționat, suportul pentru numărul de înmatriculare a fost amplasat mai jos, iar terminațiile sistemului de evacuare au fost redesenate. 

Acele schimbări au fost operate acum și asupra lui Bentayga Hybrid. Constructorul britanic nu a venit cu noutăți în ceea ce privește sistemul de propulsie hibrid, care oferă în continuare 450 de cai putere și o autonomie de 50 de kilometri în regim electric.

Bentley spune că bateria de 17.3 kWh are o durată de viață de 100.000 de mile sau 8 ani, iar încărcarea acesteia are nevoie de două ore și jumătate pentru a ajunge la 100%.

Potrivit informațiilor publicate de producătorul din Crewe, peste 90% dintre clienții Bentayga Hybrid își folosesc mașina zilnic sau de câteva ori pe săptămână, în timp ce aproape 100% dintre ei apelează la modul EV.

La interior, designerii au pregătit câteva modificări importante.

Ecranul central are o diagonală de 10.9 inch, gurile de ventilație centrale au fost redesenate, volanul a fost modificat, iar panourile de uși pot fi comandate cu accesorii noi.

Sistemul de infotainment dispune standard de conexiune wireless pentru Apple CarPlay, dar poate fi conectat și la telefoane cu sistem de operare Android.

Britanicii spun că au reproiectat scaunele, iar bancheta din spate poate fi comandată cu un sistem de ventilație. Totodată, spațiul pentru pasagerii din spate a crescut: între 30 și 100 de mm în plus în funcție de înclinarea spătarelor.

Tot pentru pasagerii din spate, Bentley a pregătit o tabletă cu ecran mai mare pentru controlul sistemelor mașinii.

Modelul va fi echipat în standard cu un sistem pentru încărcarea wireless a telefoanelor mobile, în timp ce toate porturile USB-A au fost înlocuite cu noile USB-C.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru