Bentley prezintă ediția specială Huntsman pentru Continental GTC și Bentayga

de Tiberiu Safta
Vineri, 26.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a dezvăluit oficial o ediție specială pentru două modele din gama sa. Mai exact, este vorba despre noua ediție specială Huntsman, disponibilă în serie foarte limitată pentru modelele Continental GTC Speed și Bentayga EWB.

Constructorul britanic de mașini de lux a lansat o ediție specială exclusivistă pentru două dintre modelele sale din gamă. Noua ediție este botezată Huntsman Edition și este disponibilă exclusiv pentru modelele Continental GTC Speed și pentru Bentayga EWB.

Noua ediție specială a fost creată în colaborare cu Jack Barclay, cel mai vechi vânzător al mărcii britanice, dar și cu magazinul Huntsman, unul dintre creatorii de vestimentație a concursului Savile Row din Marea Britanie. Exemplarele speciale au fost create de către divizia de personalizare Mulliner și aduc vopsele speciale exclusive, precum și materiale noi la interior.

În cazul lui Continental GTC Speed, acesta este vopsit într-o nuanță de gri satinat cu jante negre de 22 de inch. De cealaltă parte, modelul Bentayga EWB este vopsit într-o nuanță de vișiniu metalizat, cu jante de 22 de inch vopsite în argintiu și cu accente vișinii. Interioarele celor două modele conțin tapițerie din piele Portland și Damson, precum și alte materiale, cum ar fi tweed-ul.

Bineînțeles, nu lipsesc nici emblemele speciale montate în mai multe zone ale habitaclului, dar și sigla Huntsman brodată pe tetiere.

SUV-ul Bentayga EWB vine echipat inclusiv cu scaunele Airline Seat Specification, considerate a fi cele mai confortabile scaune din lume.

Bentley va construi doar câte 5 exemplare pentru fiecare model. Alături de mașină, clienții vor primi și un sacou creat exact pe măsura lor de către Huntsman. Deocamdată, Bentley nu a anunțat prețurile noii ediții speciale, însă aceasta este disponibilă exclusiv prin dealer-ul Jack Barclay.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru