Editie speciala Bentley

Vineri, 26 Mai 2023 | Modele noi

Bentley prezintă ediția specială Huntsman pentru Continental GTC și Bentayga

Bentley a dezvăluit oficial o ediție specială pentru două modele din gama sa. Mai exact, este vorba despre noua ediție specială Huntsman, disponibilă în serie foarte limitată pentru modelele Continental GTC Speed și Bentayga EWB.
Marti, 09 Mai 2023 | Modele noi

Ediție specială pentru modelele Bentley cu motor W12. Producție limitată

Constructorul britanic de automobile anunță o ediție specială Speed Edition 12 pentru modelele sale echipate cu legendarul motor W12. Producția va fi una limitată.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Modele noi

Bentley își amintește de vremurile bune petrecute la Le Mans cu o ediție specială

Bentley a lansat o nouă ediție specială pentru Continental GT, numită Le Mans Collection. Noua ediție se remarcă prin împrumutarea unor componente de la prototipul Bentley Speed 8, care a câștigat celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans în 2003.
Joi, 15 Mai 2014 | Modele noi

Bentley îşi sărbătoreşte aniversarea de 95 de ani cu o ediţie limitată a lui Mulsanne

Bentley a prezentat astăzi o ediţie limitată a lui Mulsanne, disponibilă în doar 15 unităţi, oferite la rândul lor doar în Regatul Unit, pentru a celebra 95 de ani de existenţă ai mărcii.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Mulsanne, modele noi Bentley, Mulsanne, noutati Bentley, poze Bentley, editie speciala Bentley, Bentley Mulsanne 95, editie limitata Bentley, editie limitata Mulsanne 95
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru