Bentley se așteaptă să încheie 2019 pe profit: “2020 va fi un an record”

de Paul Cosma
Luni, 30.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley estimează că va încheia anul 2019 pe profit, după pierderile înregistrate în 2018. “2020 va fi un an record,” a declarat CEO-ul Adrian Hallmark, care mizează pe creșterea vânzărilor Bentley în China.

În prima jumătate a anului, Bentley a renunțat la 450 de angajați și a redus o parte din costuri, în timp ce producția a devenit mai rapidă și eficientă. Măsurile impuse de constructor au ajutat Bentley să revină pe profit, după pierderile semnificative din 2018.

CEO-ul Adrian Hallmark este încrezător că Bentley va încheia 2019 pe profit, iar 2020 va fi un an record. Șeful constructorului spune că eforturile de lansare a noilor generații Continental GT și Flying Spur vor da roade în curând, în special după începerea vânzărilor pe piața din China.

Planurile pe termen scurt și mediu vizează electrificarea, însă primul model electric de la Bentley va fi lansat cel mai devreme în 2025, potrivit declarațiilor lui Adrian Hallmark.

În luna octombrie, Bentley a anunțat oficial startul producției pentru cea de-a treia generație Flying Spur. Britanicii susțin că primele exemplare vor ajunge în posesia clienților la începutul lui 2020.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • ecosportivu
    stire adevarata fiindca productia britanicilor se va dubla dupa voci care sustin ca jiji berbecali trece de la maybach la bentley
    cu cel mai important optional o ranga aurita
    17 1
  • inexorabil
    Bentley, tot înainte, vrednici pionieri, către marea/globala democratizare. La naiba cu distincţia/tradiţia ta aristocratică! Şi grăbeşte-te să te închini religiei “downsizing” şi, mai pe şleau, lui Zeus zero emisii. Başca se cuvine ca eurostahanoviştii să topească repede “dinozaurii” tăi V8. Pentru că MB iese din UERSS, dar mai greu din…năravurile dumneaei.
    7 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru