Comentarii (4)

  • Lhool
    Ati uitat de DTM, 5 competitii :P
    1 7
  • gigel manelistu
    BMW
    Se pare ca BMW castiga teren in lumea motorsportului, au o revenire fantastica in DTM si se descurca bine in GTuri. In WTCC au traditie dar e pacat ca nu mai au echipa de uzina. Pacat ca au plecat din F1.
    5 0
  • Z4 arata impecabil si se bate cu R8, Ferrari, Poresche, Nisan GTR. BMW iar vine cu ceva inferior, asa cum o face si in sporturile de anduranta cu M3 impotriva R8, Ferrari si Porsche si Corvet. In DTM au castigat deja o cursa si a fost asa de frumoasa pt ca cel de pe 2 de la Mercedes nu l-a pierdut din ochi pe castigator. Mercedes DTM si BMW DTM sunt cam egale, pilotii fac diferentele.
    3 0
  • BMW DTM
    Am urmarit toata cursa de la Lausitzring si pot sa spun ca BMW a facut o figura foarte frumoasa. Din pacate, depasirile sunt foarte greu de efectuat pe varianta de DTM a circuitului, iar asta s-a vazut pe tot parcursul cursei, cand doar cateva depasiri au fost posibile. Jamie Green de exemplu nu a putut sa-i ia fata lui Farfus, desi avea o masina parca mai buna, iar cand putea sa il depaseasca la boxe, o piulita i-a facut viata grea. Oricum, felicitari BMW...de-abia astept urmatoarea etapa.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru