BMW a patentat design-ul unui prototip neobisnuit - iată primele imagini ale acestuia

de Sebastian Toma
Miercuri, 04.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la PCauto.com au reușit să obțină în premieră un set de imagini cu cel mai recent design patentat de BMW. Vorbim despre un vehicul misterios, care pare să fie prototipul unui membru al gamei i.

Esential 4 locuri are modelul BMW din imaginile alăturate.
BMW a pregătit un nou prototip misterios, cel mai probabil fiind vorba despre un frate mai mic al lui i8. Pentru moment, avem doar primele imagini neoficiale ale unor schițe de design atașate cererii de patent depusă de producătorul german. Acestea au fost obținute de chinezii de la Pcauto.com.cn la scurtă vreme de la înregistrarea lor la biroul de patente și mărci înregistarte din China. Având în vedere aspectul părții frontale, dar și design-ul în general, este evident că prototipul sau conceptul din imagini este un aparținător al gamei i de la BMW, dedicată vehiculelor ecologice.

Potrivit unor surse, vorbim despre un model cu pile de combustibil, care este în esență un vehicul electric care obține energia necesară motoarelor prin transformarea hidrogenului din rezervor în curent electric și apă. BMW a mai prezentat asemenea prototipuri, așa că apariția acestui exponat este cel puțin neobișnuită la atât de multă vreme de la prezentarea primelor prototipuri BMW în domeniul mașinilor alimentare cu hidrogen.

Urmareste Automarket
O privire atentă asupra puținelor imagini ale modelului încă nedenumit de la BMW ne arată că acesta are o configurație cu patru locuri și că prezintă două ușițe de alimentate, ceea ce indică un sistem de propulsie cu funcție de încărcare la priză, pe lângă alimentarea clasică cu carburant – fie el și hidrogen.
Cel mai probabil, exponatul din imagini ar putea să fie echivalentul BMW al lui Volkswagen XL1 și să devină cel mai eficient model din gama i a producătorului din Munchen.

Via WCF | Pcauto.com.cn 

Comentarii (5)

  • se filmeaza un film nou din seria batman cumva?
    10 1
  • ...va fi primul model comun cu toyota...
    19 1
  • Dupa cum arata, in mod clar va fi un model comun cu Toyota. Sper totusi ca nu va ramane chiar asa, adica oribil.
    15 2
  • Mitica Blajinul
    E un Mirai cu grila bmw. Urata toiota asta !
    2 2
  • catmobil
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru