BMW anunță că Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat “în curând”: noul model este așteptat în 2021

de Paul Cosma
Vineri, 27.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat “în curând”, potrivit declarațiilor făcute de directorul de design al constructorului bavarez. Cel mai probabil, noul model va fi dezvăluit la începutul anului viitor.

Vești bune pentru fanii BMW care așteaptă versiunea Gran Coupe a noului Seria 4. Christopher Weil, directorul de design de la BMW, a spus că prezentarea oficială a noului model va avea loc “în curând”.

“Uluitor” a fost cuvântul folosit de Weil pentru a descrie noul Gran Coupe, această versiune de caroserie fiind aleasă de circa 50% dintre clienții care cumpără un Seria 4.

Cel mai probabil, prezentarea oficială a noului BMW Seria 4 Gran Coupe va avea loc la începutul anului viitor.

Potrivit unor informații apărute în cursul acestui an, BMW va oferi și o variantă M4 Gran Coupe. Modelul ar urma să fie prezentat în 2022 și ar putea prelua motorizarea pregătită de nemți pentru versiunile coupe și cabrio.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    i-o fi murit laudatorii lu herr Weil de-si umfla singur marfa?
    oricum in articolul original citim ca NU va fi vreun m4 benzinar, doar un i4 si mai fortos pentru fanii verzulii de mega grile cu nari babane, ce daca inutile la ev-uri.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru