BMW Seria 4 Gran Coupe

Joi, 25 Aprilie | Modele noi

Noile BMW i4 și Seria 4 Gran Coupe facelift: design revizuit și motorizări mild-hybrid noi

BMW a lansat oficial versiuni actualizate pentru i4 și Seria 4 Gran Coupe. Cele două modele aduc un design ușor revizuit, precum și dotări și motorizări noi.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 4 Gran Coupe: ținută de drum îmbunătățită și mai mult spațiu decât înainte

Noua generație BMW Seria 4 Gran Coupe a debutat oficial. Modelul german a crescut în dimensiuni și oferă mai mult spațiu comparativ cu modelul pe care îl înlocuiește.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | Modele noi

BMW anunță că Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat “în curând”: noul model este așteptat în 2021

BMW Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat “în curând”, potrivit declarațiilor făcute de directorul de design al constructorului bavarez. Cel mai probabil, noul model va fi dezvăluit la începutul anului viitor.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 4 Gran Coupe va avea versiune de performanță: lansarea lui M4 Gran Coupe este programată pentru 2022

BMW Seria 4 Gran Coupe este cea mai populară caroserie din gama Seria 4, motiv pentru care producătorul german ar urma să introducă și o versiune de performanță M4 Gran Coupe. Lansarea acesteia este programată pentru 2022.
Vineri, 12 Mai 2017 | Modele noi

Primele detalii despre BMW Seria 4 Gran Turismo: apare în 2019 și va avea versiune electrică cu autonomie de 500 de kilometri

BMW Seria 4 Gran Turismo va fi lansat în 2019 și va fi urmat un an mai târziu de o versiune electrică de peste 350 de cai putere și cu autonomie de 500 de kilometri care va rivaliza cu Tesla Model 3, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Modele noi

BMW Seria 4 facelift: mici schimbări de design la exterior și interior pentru toată gama de versiuni a modelului de clasă medie

BMW Seria 4 a primit un facelift cu îmbunătățiri de design pentru toate versiunile sale, Coupe, Cabrio și Grand Coupe, dar și pentru versiunea de performanță M4.
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | Feature

Mașini de vacanță: teste de consum de Sărbători cu Nissan Qashqai 1.6 dCi și BMW Seria 4 Gran Coupe 430d

Am avut ocazia să testăm de Sărbători două mașini diesel cu motoare pe cât de interesante, pe atât de diferite. Un 1.6 dCi pe Nissan Qashqai și un 3.0 diesel pe BMW Seria 4 Gran Coupe. Am rulat normal ca să vă spunem cât "mănâncă" fiecare în viața reală.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Kia Sorento vs. Nissan Qashqai şi Mercedes-Benz Clasa V vs. Smart Fortwo

Tabloul duelurilor de azi se anunţă a fi echilibrat. Kia Sorento trebuie să treacă de Nissan Qashqai la Maşini Accesibile, în vreme ce Smart Fortwo are de lucru cu un coleg de concern mai mare: Mercedes Clasa V.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | General

Duelurile zilei în Autovot 2015: Mercedes CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe şi Ford Focus facelift vs. Ssangyong Korando facelift

A doua zi de dueluri în Autovot 2015 pune faţă în faţă la cele două categorii de vot patru maşini foarte interesante. La Categoria Premium, Mercedes-Benz CLS se luptă pentru turul următor cu BMW Seria 4 Gran Coupe, în timp ce Ford Focus facelift vrea să treacă de Ssangyong Korando.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Intern

Preturi BMW Seria 4 Gran Coupe: a treia versiune de caroserie din gama Seria 4 începe de la 35.570 euro

Importatorul BMW în România a deschis listele de comenzi pentru noul Seria 4 Gran Coupe. Modelul german pleacă de la 38.564 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

REPORTAJ Geneva 2014: Furnicarul cu premiere

Automarket şi-a croit drum printre Alpi, către Geneva, cu ajutorul noului Jeep Grand Cherokee. Atmosfera de la salon şi cum se simt în realitate premierele sunt detalii pe care le-am adunat pentru voi într-un reportaj.
Duminica, 02 Februarie 2014 | Modele noi

BMW Seria 4 Gran Coupe, al doilea coupe cu patru uşi din portofoliul bavarezilor

BMW a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui Seria 4 Gran Coupe. Modelul debutează la Geneva şi reprezintă o versiune coupe cu patru uşi a lui Seria 4.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Decembrie 2013 | Modele noi

BMW va completa gama Seria 4 cu o versiune Gran Coupe

Seria 4 nu va dispune doar de versiuni coupe și cabrio, ci și de una Gran Coupe, care va avea patru uși și hayon și același spațiu interior și pentru bagaje precum Seria 3 sedan.
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini ale viitorului BMW Seria 4

BMW se pregăteşte să introducă în scenă noul Seria 4, varianta coupe a actualului Seria 3. Modelul va fi anticipat de un concept la Salonul de la Detroit. Până atunci avem o serie de fotografii spion care trădează câteva detalii de design.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 4, BMW Seria 4 Gran Coupe, BMW 435i, BMW 428i, BMW 440i, BMW Seria 4 M
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru