BMW dezvăluie un teaser video nou cu viitorul M2. Va avea 450 de cai putere și va fi lansat "în curând"

de Tiberiu Safta
Vineri, 27.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un teaser video nou cu viitorul M2. Din informațiile existente, noul model de performanță va avea un motor de 450 de cai putere și va fi lansat în vara acestui an.

Constructorul german a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație BMW M2. Chiar dacă clipul în sine nu arată foarte multe despre mașină, BMW precizează la sfârșit că noul M2 va fi lansat "în curând". Cel mai probabil, potrivit unor informații recente, noul M2 va fi dezvăluit în această vară, în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie.

În absența unor imagini noi sunt prezente mai multe informații despre noul M2. Acesta va avea un design frontal diferit față de un Seria 2 Coupe standard și va avea un aspect mai agresiv, tipic unei mașini de performanță. De asemenea, aripile vor fi evazate, iar jantele vor fi vopsite într-o nuanță de bronz.

Exteriorul va fi completat de un eleron, alături de un sistem de evacuare cu terminațiile aflate în părțile laterale ale barei spate. Va exista și o opțiune M Performance, care va avea patru terminații ale evacuării, așezate central în formă trapezoidală.

Deși nu a fost confirmat, se pare că sub capota lui M2 va fi prezent motorul S58 de 3.0 litri, twin-turbo.

Acesta dezvoltă 450 de cai putere și este același motor folosit la M3 și M4. Noul BMW M2 va avea propulsie spate și o cutie de viteze automată. Deocamdată, nu se știe dacă va fi disponibilă și o cutie manuală.

Noul BMW M2 va fi produs în Mexic, la uzina din San Luis Potosi. Producția modelului de performanță este programată să înceapă în toamna acestui an.

via BMW

Comentarii (1)

  • Nu va fi lansat nici in vara nici in toamna ci abia in iarna.
    O sa între in producția de serie in Decembrie.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru