BMW eliberează „certificate de naștere” pentru modelele sale clasice

de Tiberiu Safta
Marti, 23.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Classic, divizia de mașini clasice a mărcii germane, va începe să elibereze documente digitale noi pentru posesorii de modele clasice BMW. „Certificatul de Naștere”, așa cum este numit noul document, include informații despre motoare, șasiu, datele de fabricație și de livrare, precum și lista cu echipamentele opționale.

Divizia de mașini clasice BMW Classic va elibera noi documente digitale pentru posesorii de modele mai vechi ale constructorului bavarez. Astfel, Certificatul Vehiculului, vechiul document primit de posesorii acestor modele în format fizic, va fi acum înlocuit de așa-numitul „Certificat de Naștere”, iar acesta va fi numai în format digital.

În acest certificat vor fi incluse informații despre seria motorului și șasiului unui model, dar și data de fabricație și ziua în care mașina a fost livrată către primul client. Pentru posesorii de modele BMW construite după 1980, aceștia vor primi și informații legate de dotările opționale prezente la exemplarele acestora.

La final, „Certificatul de Naștere” BMW va include și o semnătură digitală pentru autenticitate. Documentul digital este opțional și va putea fi eliberat în schimbul sumei de 125 de euro.

via BMW

Comentarii (3)

  • Sunt un fan Mercedes, dar recunosc că seria 8 E31 mi se pare una dintre cele mai frumoase mașini. Absolut superbă. Îmi aduc aminte că am văzut prima dată modelul ăsta în Timișoara în '95 sau '96 și am rămas marcat pe viață. Ce frumusețe!
    5 1
  • George Simion
    hm, o gramada de certificate..siameze!
    1 5
  • Interesant ! O noua sursa de venit pt BMW si o strangere a legaturii cu clientii vechi si fideli. Nu e clar cat de vechi/noi trebuie sa fie / pot fi masinile cu pricina. Se mentioneaza pe site ca incepand din anii '80 e disponibila si lista cu optionale. Si cam atat. Oare vechitura mea din 2003 se incadreaza sau e prea 'noua' ?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru