BMW este partenerul serialului "Tom Clancy's Jack Ryan": Seria 5 devine ajutorul agentului CIA în producția care debutează în 31 august

de Cornel Șocariciu
Marti, 28.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a devenit partenerul serialului "Tom Clancy's Jack Ryan". Producția realizată de Amazon va fi disponibilă și în România începând cu 31 august. Fanii BMW vor putea admira modele precum Seria 5, X5, X6 și 2002.

BMW este unul dintre acei constructori care se implică și în activități cinematografice. Modelele producătorului german au avut apariții în producții precum "James Bond" sau "Misiune Imposibilă". Acum, BMW anunță un parteneriat cu Amazon, iar modelele mărcii din Munchen vor juca roluri importante în noul serial "Tom Clancy's Jack Ryan", producție difuzată pe platforma de streaming video Prime Video.

Personajul Jack Ryan, creat de scriitorul Tom Clancy în anii '90, este un analist CIA cu un talent unic pentru analizarea tiparelor de comunicare. Agentul este "scos din birou" și trimis în urmărirea teroriștilor din Europa și din Orientul Mijlociu, în încercarea de a preveni un atac împortiva SUA și a aliaților. John Krasinski este actorul "din spatele" personajului Jack Ryan, iar fanii BMW vor putea admira în noul serial produs de Amazon modele precum Seria 5, X5, X6 și legendarul 2002.

"Prin povestea plină de acțiune, Jack Ryan nu numai că își demonstrează capacitățile de analiză, ci arată și sportivitate pură [...] Serialul este despre entuziasm, pasiune și acțiune, iar toate acestea se potrivesc cu marca BMW", a declarat Uwe Dreher, director de comunicare de brand.

Primul sezon al serialului "Tom Clancy's Jack Ryan" va fi disponibil începând cu 31 august și va putea fi vizionat și în România.

"Automobilul cu care se asociază un personaj îţi spune cine este el şi cine ar putea deveni.

Din acest motiv, am considerat că BMW a fost perfect pentru «Tom Clancy's Jack Ryan»", a declarat Michael Benson, director de marketing pentru Prime Video.

Comentarii (1)

  • hazard
    pai si mission impossible???? awwwww, e deja telenovela si le trebuie altceva sa-si faca reclama.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru