BMW este partener al filmului "Misiune: Imposibilă. Declinul": Tom Cruise promite acțiune la volanul unui BMW M5

de Daniel Popescu
Duminica, 10.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW este partenerul auto exclusiv al celui mai nou film din seria "Misiune: Imposibilă". Tom Cruise va putea fi urmărit la volanul unui BMW M5 pe marile ecrane din România începând din 3 august.

BMW a anunțat o serie de detalii interesante despre cel mai nou film din seria "Misiune: Imposbila".

Constructorul german este partenerul auto exclusiv al filmului "Misiune: Imposibilă: Declinul", iar Tom Cruise, celebrul actor care îl interpretează pe Ethan Hunt, va utiliza în numeroasele sale acțiuni un BMW M5 echipat cu un motor V8 de 4.4 litri care dezvoltă 600 de cai putere. Pe de altă parte, în film mai apar și alte modele BMW: un Seria 5 Sedan din 1986, un Seria 7 Sedan, dar și o motocicletă BMW R nineT Scrambler.

"BMW și Misiune: Imposibilă se potrivesc perfect. Suntem mândri de parteneriatul de lungă durată cu Paramount Pictures şi că automobilele şi motocicletele noastre puternice au putut îmbunătăţi încă o dată această serie emblematică de filme", spune Uwe Dreher, director de comunicare de brand BMW, BMW M, BMW i.

BMW este partenerul filmelor din seria "Misiune: Imposibilă" începând din 2011 și a marcat în trecut prezentarea unor concepte și tehnologii inedite.

De exemplu, în filmul "Mission: Impossible - Ghost Protocol" din 2011 a apărut conceptul BMW i Vision Dynamics și tehnologii precum Head-Up Display și detectarea pietonilor, iar în pelicula "Mission: Impossible - Rogue Nation" din 2015 Tom Cruise a realizat o cascadorie spectaculoasă cu un BMW M3.

"Misiune: Imposibilă. Declinul" are premieră în cinematografele din România în 3 august.

Via BMW

Comentarii (2)

  • mircea badea
    pe cine cara de ii trebuie 4 usi?
    4 2
  • Sa nu-i dea vreunul cu pompa de benzina defectuoasa.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru