BMW M2 Competition este așteptat în aprilie 2018: motor biturbo de 3.0 litri, 410 CP și cuplu de 500 Nm

de Petre Barac
Marti, 02.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea Competition a lui BMW M2 este așteptată să fie lansată în luna aprilie a acestui an, sportiva urmând să beneficieze de un motor biturbo de 3.0 litri cu 410 cai putere și un cuplu de 500 Nm.

Printre cele mai apreciate modele sportive de la BMW, M2 va primi în curând o versiune mai agresivă, lansarea oficială urmând să aibă loc în doar 4 luni.

Potrivit BMW Blog, constructorul bavarez va prezenta M2 Competition în luna aprilie, iar producția coupe-ului va începe în vara acestui an.

BMW M2 Competition ar urma să primească un motor biturbo de 3.0 litri ce dezvoltă 410 cai putere (față de cei 370 CP de pe un M2 standard) și un cuplu de 500 Nm.

Clienții vor putea să aleagă între o transmisie M-DCT cu șapte trepte sau o cutie manuală cu șase trepte.

M2 Competition va introduce și o serie de noi culori pentru caroserie, cum ar fi Hockenheim Silver (vezi foto) sau Sunset Orange, pe lângă cele existente: Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey și Long Beach Blue Metallic.

Volumul de producție pentru M2 Competition nu a fost stabilit, cererea pentru coupe-ul sportiv urmând să dicteze acest aspect. Primii clienți ar putea să se bucure de BMW M2 Competition la sfârșitul verii lui 2018.

Via BMW Blog

Comentarii (10)

  • prea putina putere si prea mic cuplul pt un motor de 3 litri
    9 10
  • M2 are o greutate la gol de 1570 kg, cu 370 de cai, M2 CS va avea cel puțin la fel, dacă nu cu câteva zeci de kg în minus, la o putere de 410 cai, pentru un model compact cred că orice împătimit ar considera mai mult decât suficient, mai ales că este un model care se bazează și pe manevrabilitate.
    12 8
  • Arogantul
    Dane, am zis eu ca e putere mica pt masina aia? nu, am spus ca pt cilindreea aia , si ca e biturbo, motorul scoate cam putina putere
    si tu si altii de pe sit, cititi dea latu ce comentez eu, si raspundeti la chestii pe care nu leam zis
    comenteriul tau facea sens daca spuneam ca masina aia e submotorizata.
    8 0
  • @Arogantul

    N-ai luat în considerare faptul că acest motor, cu această putere, va fi oferit doar pentru M2 Competion, deci nu poți să vorbești de putere, ignorând modelul. Bmw putea să scoată mai mult, desigur.
    2 3
  • producatorii se lauda cu ce scot, nu cu ce ar putea sa scoata, ca asa si dacia ar putea sa spuna, eiii, noi am putea sa scoatem si 200 de cai din motoarele noastre, dar nu vrem pt ca sandero nu are nevoie
    5 0
  • "prea putina putere si prea mic cuplul pt un motor de 3 litri".Pentru un motor de 3000cmc de serie mie nu mi se pare ca are o putere chiar atat de mica.Doar sa injumatatim cmc si puterea,de la 3000 la 1500,la 1,5l ar avea o putere de 205cp,cu ceva mai mult peste noul motoras mult laudat de 1.5 vtec turbo de la Honda cu ai sai 180 de cai.Prea putina putere avea un polo acum 8 ani,scoateau din 1.2 intre 50- 60 de cai sau 100-120 cp dintr-un motor de 2.4 si nici nu zic ca un 1.2 tsi de acum ar fi mai de doamne ajuta :)
    1 3
  • Arogantul
    @tatraurs
    vorbim de motoare BMW, nu de rebuturi VW
    de la BMW am pretentii mai mari
    5 0
  • http://www.automarket.ro/masini-noi/mercedes-benz/a-45-amg-facelift-3507/
    asta da motor puternic
    deci un motor de 3 litri cu adevarat de performanta, ca doar vorbim de divizia M de la bmw, nu de trabanturi, ar trebui sa aiba cel putin 500 de cai
    3 0
  • @TheArrogantOne.Asa e,iti dau dreptate,totusi,aici este vorba de un m2.Cred ca le e frica sa nu canibalizeze m3-ul si de aici puterea mai mica.La fel cum facea porsche cu caymanul rs,motor central,super stabila dar fara diferential blocabil ca altfel rusina 911 pe circuit.
    2 0
  • Arogantul
    sa mai zica cineva ca marketingul nu distorsioneaza piata
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru