BMW M2 facelift: primele imagini cu compacta sportivă demonstrează că schimbările de design vor fi minime

de Daniel Popescu
Joi, 04.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două imagini cu viitorul BMW M2 facelift au fost "scăpate" pe internet și arată că modelul sportiv își va păstra principalele linii de design, singurele noutăți fiind remarcate la nivelul blocurilor optice.

Noua generație BMW M2 a fost dezvăluită în toamna anului 2015, astfel că lansarea unui facelift în această perioadă este, cel puțin teoretic, una puțin probabilă. Cu toate acestea, pe versiunea de iPad a site-ului BMW din Belgia au apărut două fotografii oficiale cu BMW M2 facelift.

Acestea prezintă compacta sportivă din față și spate, iar schimbările de design sunt aproape insesizabile. Totuși, blocurile optice adaptive Full LED au acum o formă ceva mai angulară, comparativ cu designul circular cunoscut în prezent, iar stopurile beneficiază de un tratament asemănător.

Cu aceste două mici excepții, M2 facelift pare să fie o copie fidelă a actualei generații M2. Poate că BMW ne va surprinde în privința interiorului, însă cel puțin pentru moment nu există astfel de fotografii. Ne așteptam însă ca BMW să integreze cea mai nouă versiune a sistemului de infotainment iDrive.

Detaliile de natură tehnică sunt inexistente, însă cel mai probabil M2 facelift va fi echipat cu clasicul motor turbo de 3.0 litri și 365 de cai putere.

Rămâne de văzut dacă BMW va prezenta oficial noul M2 facelift în perioada următoare, în contextul timpului scurt care a trecut de la prezentarea actualei generații.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • hazard
    Cu ocazia asta poate vor fi reusit sa alinieze corect scaunul , pedalele si volanul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru