BMW M3 American Edition: bavarezii au anunțat o ediție specială M3 la 30 de ani de prezență pe piața americană

de Petre Barac
Marti, 31.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW celebrează 30 de ani de existență în SUA a modelului M3 cu o ediție specială care va fi prezentată la evenimentul SEMA din Las Vegas.

BMW vine la show-ul SEMA din acest an cu o mașină specială ce marchează o bornă importantă atinsă de companie pe piața din SUA.

Modelul M3 celebrează 30 de ani de prezență pe piața americană, iar modelul bavarez va îmbrăca haine de sărbătoare cu această ocazie. BMW M3 American Edition va fi singurul exemplar construit de nemți.

Mașina prezintă detalii unice atât la interior, cât și la exterior. Interiorul din piele al lui M3 a fost desenat în combinațiile de culori prezente pe steagul american, respectiv, roșu, albastru și alb. Exteriorul se remarcă prin jantele M Performance de culoare aurie și o aripă spate din fibră de carbon.

Totodată, mașina beneficiază și de suspensia sport reglabilă de la divizia de performanță M, în timp ce elementele grafice care subliniază cei 30 de ani de prezență pe piața americană se regăsesc și ele atât la interior, cât și la exterior.

Via Motorward

Comentarii (1)

  • Cum naiba sa fii manager de produs bmw si sa lasi interiorul ala sa ajunga in productie?

    Sunt 1000 de feluri in care se putea realiza mai elegant treaba asta.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru