BMW M4 GTS și-a mai găsit ceva de lucru: va fi noul safety-car în DTM

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că noua mașină folosită în acest an ca safety cr pentru Campionatul German de Turisme (DTM) va fi modelul M4 GTS, cel mai rapid produs din gama germanilor.

BMW M4 GTS, cel mai rapid model BMW al momentului, și-a mai găsit un loc de muncă. Modelul germanilor va fi folosit ca safety car pentru sezonul acesta al Campionatului German de Turisme, DTM.

Comparat cu versiunea de stradă, noul BMW M4 GTS Safety Car este aproape identic, singura diferență fiind făcută de accesoriile necesare rulării în regim de cursă.

Ne referim aici la o bară luminoasă de tip LED, multe logo-uri DTM, o buză nouă pentru spoilerul frontal, un eleron generos montat pe portbagaj și jante de 19 și 20 de inch, din aliaj, vopsite în culoarea Acid Orange și încălțate cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

Esential 500 de cai putere are noul BMW M4 GTS.
3.8 secunde se scurg până când M4 GTS ajunge la 100 de km/h.
Interiorul vine deja cu un roll-cage vopsit de asemenea în culoarea Acid Orange și cu un stingător de incendiu, ceea ce înseamnă că singura noutate este reprezentată de introducerea unei stații radio, pentru a facilita comunicarea cu oficialii cursei.

Sub capotă se ascunde același motor TwinPower Turbo de 3.0 litri, cu șase cilindri.

Agregatul produce 500 de cai putere și este asistat de o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Accelerația de la 0 la 100 de km/h se face în 3.8 secunde, iar viteza maximă ajunge la 304 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru