BMW M4 GTS

Miercuri, 31 August 2016 | Tehnologie

BMW nu face favoritisme: sistemul de injecție cu apă, o premieră mondială în domeniu, va fi introdus și pe modelele de volum

BMW și Bosch au anunțat că sistemul de injecție cu apă, folosit în premieră mondială pe M4 GTS, își va face loc și pe modelele de volum.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | Modele noi

BMW M4 GTS și-a mai găsit ceva de lucru: va fi noul safety-car în DTM

BMW a anunțat că noua mașină folosită în acest an ca safety cr pentru Campionatul German de Turisme (DTM) va fi modelul M4 GTS, cel mai rapid produs din gama germanilor.
Marti, 22 Decembrie 2015 | General

BMW M4 GTS este cel mai rapid model al bavarezilor pe Nurburgring. A bătut chiar și Ferrari 458 Italia

BMW le-a demonstrat tuturor, dacă mai era nevoie, că noul M4 GTS este creația sa cea mai rapidă. Modelul german a reușit un timp foarte bun pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

BMW M4 GTS: 500 CP și 0-100 km/h în 3.8 secunde pentru cel mai rapid BMW de serie

BMW M4 GTS, o variantă mai performantă a coupe-ului de clasă medie, este cel mai rapid BMW de serie oferit vreodată. El are 500 CP și va fi construit în doar 700 de exemplare.
Vineri, 14 August 2015 | Concepte

BMW M4 GTS Concept ne arată ideile mărcii pentru o variantă și mai sportivă a coupe-ului de clasă medie

Pe lângă conceptul retro 3.0 CSL Hommage R, BMW aduce la Pebble Beach și M4 GTS Concept. Acesta din urmă prefațează un model de serie și ne promite o variantă și mai performantă a sportivei de clasă medie din Munchen.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, noutati BMW, poze BMW, Concept BMW, concepte BMW, masini noi BMW, BMW M4 Coupe, M4 Coupe, BMW M3 GTS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru