BMW Motorrad deschide sezonul moto cu Chris Pfeiffer la Zărneşti

de Sebastian Toma
Vineri, 10.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În anul în care aniversează 90 de ani de existenţă, BMW Motorrad, divizia moto a producătorului german, va organiza un eveniment special la Zărneşti, programat în weekend-ul 11-12 mai.

Esential 4 titluri de campion mondial se află în vistieria lui Chris Pfeiffer.
90 de ani de existenţă aniversează divizia BMW Motorrad, specializată în producţia de motociclete.
BMW a pregătit un eveniment special pentru pasionaţii de motociclete din România. Acesta va fi derulat în acest weekend (11-12 mai) la circuitul de motocross de la Zărneşti şi împuşcă două păsări cu un singur foc: deschiderea sezonului moto din România şi aniversarea a 90 de ani de existenţă a diviziei BMW Motorrad. În timp ce primul eveniment este o premieră din partea BMW pe piaţa din România, cel de-al doilea eveniment este sărbătorit de divizia Motorrad la nivelul tuturor pieţelor pe care activează. Pe scurt, producătorul german promite două zile de distracţie în aer liber, presărată cu teste cu motociclete BMW şi Husqvarna, o paradă a motocicliştilor şi o demonstraţie de excepţie a lui Chris Pfeiffer.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu numele celebrului stunt-rider, Pfeiffer este cvadruplu campion mondial şi european la stunt-ride.

Pfeiffer va avea două demonstraţii la Zărneşti, iar acesta va fi completat de Alexandru Nicolau, campion mondial şi multiplu campion naţional la paraşutism, precizia aterizării. Evenimentul va include şi concerte ale trupelor "Robin and The Backstabbers" şi "Moonlight Breakfast". Intrarea este liberă, iar organizatorii au amenajat o parcare asfaltată şi o zonă de camping în incinta circuitului de off-road de la Breghina, localizat în Zărneşti.

Urmareste Automarket
Evenimentul va fi încheiat printr-o paradă a motocicliştilor, programată pentru 12 mai, la ora 14:00.
Până atunci, nemţii vor organiza concursuri cu premii şi le vor da motocicliştilor care au venit la eveniment ocazia de a testa unele modele din gama GS de la BMW Motorrad.
Automarket va avea un reprezentant la eveniment, care va reveni săptămâna viitoare cu impresii proaspete de la eveniment.

Foto MihaiStetcu/RedBull Media Content Pool

Comentarii (3)

  • Acasa la @zarnesteanu :))))))))
    7 1
  • HAHA am intrat aici doar pt commentul de mai sus :)))) (stiam ca o sa zica cineva ceva de zarnesteanu) =)))
    5 0
  • Din pacate n-am fost week endul asta in Zarnesti :) Oricum, multumesc pentru ganduri ... :)

    N-am crezut niciodata ca o sa vad publicat undeva numele ... Breghina :). E drept ca e un paraias amarat si poluat, dar are meritul de a trece prin mijlocul traseului de motocros. Si cate alte amintiri! Partia de schi Papadima, pe care am urcat-o odata de dimineata pana seara. Dupa ce am trecut de 20, am renuntat sa mai numar turele facute. Traseul de motocros, era unul din cele mai dure din tara. Copii fiind, in perioadele de concurs in eram nelipsiti de la calificari si pana la sfarsitul concursului. Campion national pe atunci era Gerd Mueller(?), daca mai tin bine minte. Erau apoi cehii cu KTM-uri, nemtii cu bijuterii de care n-auzisem pana atunci. O gasca faina in care se legau prietenii care treceau dincolo de barierele stupide ale comunismului si situatiei in care ne aflam.

    Cand tot spectacolul se termina si linistea se asternea dupa zilele de concurs, incercam sa mergem cu biciletele pe traseu. Pe atunci nu visam la mountain bike, suspensii, frane pe disc, stopuri cu LED etc. Mi-aduc aminte de ziua in care tot sarind la una din trambuline, unuia i s-a rupt Pegasul in doua. Am ras o jumatate e ora pana am facut crapme la stomac. In ziua de azi ajungea sigur pe youtube. Vremuri fara griji, politicieni, somaj si aurolaci pe Automarket.ro (sper ca stiti la cine ma refer:):):)) )

    O saptamana buna tuturor.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru