BMW: Noul Seria 5 debutează pe piață, inclusiv în România, în 21 octombrie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 18.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță că noul Seria 5 sedan și electricul i5 vor debuta pe piața europeană, deci inclusiv în România, în data de 21 octombrie. Varianta break va avea premiera mondială în primăvara anului 2024.

Noua generație BMW Seria 5 a debutat la finalul lunii mai. Marea noutate este reprezentată de versiunea electrică i5.

Acum, constructorul bavarez de automobile anunță că lansarea pe piața europeană a lui Seria 5 sedan și, implicit, a versiunii electrice i5 este programată pentru data de 21 octombrie. Tot începând cu această dată, modelul german va fi disponibil și pe piața din România.

Încă de la început, amatorii de mașini cu zero emisii vor putea opta pentru două versiuni ale lui i5. Prima, denumită i5 eDrive40 propune 340 CP și 500 km autonomie, iar cea de-a doua, i5 M60 xDrive, dispune de 601 CP.

Tot recent am aflat că noua generație BMW Seria 5 Touring va fi prezentată oficială în primăvara anului 2024. Aceasta va prelua gama de motorizări de la varianta sedan, inclusiv versiunile electrice.

via BMW

Comentarii (6)

  • Mircea Badea
    urat ca hitler...
    7 8
  • Octavian
    Este deja pe configurator
    1 0
  • arata incredibil de bine masinuta asta. bravo lor
    5 8
  • bmw seria 5 2023, urat din orice unghi...
    8 3
  • @Mircea Badea
    chiar ieri am vazut una pe strada si nu e atat de urata, eu as zice ca seamana cu mussolini
    2 2
  • Radu Ionescu
    Este un model frumusel doar ca parca are ceva ce nu da bine ochiului. Botul arata bine si farurile sunt ok. Cel mai probabil aceasta masina va fi achizitionata doar de pasionatii bmw care vor si un interior de lux. Sper ca aceasta masina nu va avea imprenta pe care o are acum marca bmw in Romania. Adica cei pentru care legislatia rutiera https://www.i-drpciv.ro/ este optionala...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru