BMW pregătește un "SUV-limuzină": viitorul X8 ar urma să devină "cel mai mare și mai scump SUV BMW"

de Mircea Meşter
Sambata, 08.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMWBlog anunță că BMW pregătește lansarea unui SUV care va fi plasat în gamă între noile X7 și Rolls-Royce Cullinan. Noul X8 va fi un SUV dedicat celor care preferă confortul unui Seria 7 de top în format "înălțat".

Cel mai cunoscut blog dedicat pasionaților mărcii BMW anunță că marca bavareză plănuiește în 2020 lansarea unui SUV care va fi plasat în gamă deasupra lui X7, acesta din urmă proaspăt prezentat oficial sub forma celui mai mare SUV construit de germani. Conform informațiilor publicate de BMWBlog.com, numele noului model va fi BMW X8 (nume de cod G09) și nu va reprezenta o versiune coupe a lui X7 - după modelul X4 și X6, variante cu acoperiș plonjat ale lui X3 și X5, ci o alternativă de nivel superior la nivel de materiale, finisaje și dimensiuni. Altfel spus, viitorul X8 ar deveni, spune BMWBlog, viitorul SUV de lux al mărcii bavareze.

Platforma pe care o va utiliza viitorul X8 va fi comună cu cea a lui X7, însă mașina va fi gândită ca un "SUV-limuzină", cu doar 4 locuri foarte confortabile pe scaune individuale. Rămâne de văzut care va fi oferta de motoare pe care bavarezii o vor pregăti pentru acest model, sursele colegilor de la BMWBlog indicând o gamă de motorizări comună cu X7, cu eventuale derivate hibride plug-in.

Cel mai mare SUV BMW ar fi programat pentru lansare în 2020 și va fi poziționat ca preț în gama BMW între noul X7 (de la 83.000 la 150.000 de euro în versiunile de echipare top) și SUV-ul de lux Rolls-Royce Cullinan, al cărui preț de pornire este de 315.000 de euro.

via BMWBlog

Comentarii (7)

  • O versiune cu patru locuri puteau face cu X7, versiunea normală cu șapte locuri, cea exclusivistă cu patru locuri individuale, pentru ce să faci și X8 ?
    5 0
  • lumea e nebuna
    6 0
  • SIMPLE MINDS
    @dan
    Lasa-i sa exploreze temeinic buzunarele trufiei absolute.
    Si inca ceva....
    De unde pana unde modelul X8 intregeste si desavarseste gama SAV-urilor (SAC-urilor) bavareze ?!?

    Weiter ! Neun , Zehn.....
    7 0
  • Rudolf D.
    Vanzarile de SUV-uri a luat de mult avant iar acum atinge apogeul prin fabricarea unor astfel de "battleship" uri. Oare toti cei care cumpara SUV-uri de la cele mai mici pana la monstruozitatea de fata se gandesc oare la faptul ca o astfel de masina polueaza mai mult si consuma mai multe resurse atat la fabricatie cat si in exploatare? Nu cred oamenilor le pasa de ecologie.
    4 2
  • Corocsenie Adrian
    Asta mai lipsea. Dar o sa fie frumos mai mult ca sigur. Sper...altfel e pacat de risipa de materiale premium !
    2 2
  • Nu știu cine spunea pe acest site că sfârșitul planetei e tot mai aproape cu mașini și produse de genul ăsta, parcă nu ne putem opri din consumat. Cât mai mult oțel, piele și cristale Swarovski.

    Vă dați seama cum se vor simți posesorii de X5 când peste doar 2 ani vor avea al 3lea SUV din gama BMW? Sunt obligați să sară cel puțin o clasă mai sus:)))
    5 0
  • diana45
    Oh, da, desigur, asocierea este întotdeauna cu calitate, confort și bani) Și de ce este totul? Deoarece politica de publicitate este gândită), am deschis, de asemenea, propria mea companie mică și mă uit la exemple de afaceri globale de succes pentru a înțelege cum să-mi promovez propriul. Și știi deja că a început să facă un logo. Sa dovedit a fi foarte usor https://www.logaster.com/ro/
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru