Feedback

X8

Vineri, 22 Mai | Modele noi

Zvonuri despre viitorul BMW X8 M: SUV-ul coupe va avea o platformă diferită de cea a lui X7 și va fi dezvoltat de divizia M

BMW a înregistrat recent denumirea X8 M. Conform unor surse apropiate companiei, modelul ar urma să fie unul de sine stătător bazat pe o platformă nouă, iar proiectul va fi coordonat exclusiv de oamenii diviziei M.
Luni, 20 Aprilie | Modele noi

BMW pregătește în secret noul X8, un SUV-coupe care va deveni viitorul rival al lui Lamborghini Urus

Gama de SUV-uri BMW se va îmbogăți peste doi ani cu X8. Acesta va deveni cel mai scump astfel de model din portofoliul bavarezilor și va reprezenta un SUV-Coupe supersport.
Sambata, 08 Decembrie 2018 | Modele noi

BMW pregătește un "SUV-limuzină": viitorul X8 ar urma să devină "cel mai mare și mai scump SUV BMW"

BMWBlog anunță că BMW pregătește lansarea unui SUV care va fi plasat în gamă între noile X7 și Rolls-Royce Cullinan. Noul X8 va fi un SUV dedicat celor care preferă confortul unui Seria 7 de top în format "înălțat".
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Modele noi

BMW X8 în 2020? Germanii analizează lansarea unui SUV mai mare decât X7 cu ampatament mai lung sau formă de coupe

BMW a confirmat că analizează oportunitatea lansării unui SUV X8 ca versiune coupe pentru X7 sau care să beneficieze de un amapatament mai lung.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Autoipoteze

Zvon: BMW lucrează la X7, X8 şi la alte modele de nişă

BMW ar putea dezvolta o serie de crossovere noi, cum ar fi X7 şi X8, anunţă cei de la BMW Blog citând o sursă care pretinde că este familiarizată cu viitoarea gamă a mărcii din Munchen.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru