Zvon: BMW lucrează la X7, X8 şi la alte modele de nişă

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.05.2012
BMW ar putea dezvolta o serie de crossovere noi, cum ar fi X7 şi X8, anunţă cei de la BMW Blog citând o sursă care pretinde că este familiarizată cu viitoarea gamă a mărcii din Munchen.

BMW ar putea mări semnificativ gama sa de crossovere în următorii ani, anunţă BMWBlog. Potrivit unor zvonuri, marca din Munchen pregăteşte două crossovere noi, pe nume X7 şi X8, care vor ocupa partea superioară a gamei. În timp ce X7 ar fi o versiune mărită a lui X5, cu un interior preluat de la Seria 7, X8 ar putea urma filozofia în baza căruia a fost creat X6 şi s-ar lupta cu viitorul SUV de la Bentley şi SUV-ul de la Lamborghini. Zvonurile merg şi mai departe, anunţând alte modele de nişă de la BMW.

BMW i6 este o altă denumire pentru modelul despre care se crede că este viitorul X8, acesta fiind o versiune ecologică a unui Sports Activity Crossover, care a fost reinterpretat de sub-marca i de la BMW. Astfel, respectivul model foloseşte limbajul de design BMW i şi ar putea fi echipat cu tehnologii hibride, în timp ce aspectul său estetic aminteşte de un i8, căruia i-a fost mărită garda la sol. Pe lângă X7 şi X8, gama de crossovere de la BMW aşteaptă un membru mai mic, numit X4.

BMW CS, conceptul cu care BMW şi-a fascinat fanii din întreaga lume, ar putea primi un succesor, căruia i se pregăteşte o versiune de serie.

La fel ca în cazul lui X7, BMW CS II urma să fie bazat semnificativ pe Seria 7, ceea ce i-ar fi mărit semnificativ profitabilitatea. Oficialii BMW nu au comentat nicio ipoteză privind viitoarele sale modele.

Via | BMWBlog

Comentarii (4)

  • ...acel concept cs...ar fi trebuit sa stea la baza lui grand coupe..i-ar fi rupt in 4...cls-ul de a7 nu mai zic...ma rog nu ca cel existent nu-i...valabil...dar acel concep CS era cu adevarat ceva iesit din comun....
    4 3
  • imediat copiaza si audi...putina rabdare
    4 3
  • @MUNCHEN
    Mai bine sa-r ocupa de un SUPER CAR si sa lase alde Gran Turismo si toate pornografiile astea .
    9 0
  • ...ba era mai bine daca materializau deja conceptul acela....CS..rupeau gura targului si gata...
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru