BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru X5 M şi X6 M

de Sebastian Toma
Vineri, 30.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW oferă o gamă de accesorii M Performance pentru modelele X5 M şi X6 M. Acestea pot fi comandate şi după achiziţia vehiculului şi asigură noi posibilităţi de personalizare în cele două game.

Urmareste Automarket
BMW X5 M şi X6 M, cele două crossovere de performanţă ale mărcii germane, pot fi comandate şi în compania gamei de accesorii M Performance. Acesta oferă posibilităţi de personalizare pentru interior şi pentru exterior şi scot şi mai mult în evidenţă versiunile M ale lui X5 şi X6. În primă fază, aceste pachete nu modifică nimic de ordin mecanic la X5 M şi la X6 M, dar nu este exclusă posibilitatea dezvoltării unui pachet de performanţă pentru cele mai rapide SUV-uri de serie lansate vreodată de producătorul german.
La fel ca până acum, accesoriile din această gamă pot fi comandate şi montate la un dealer BMW şi după livrarea vehiculului.

Pachetul de exterior prezintă o grilă de culoare neagrp cu finisaj lucios, benzi decorative în culorile tradiţionale ale diviziei M şi capace din fibră de carbon realizate manual pentru oglinzile laterale. Pentru X6 M, BMW oferă şi un set de ”aripioare” pentru partea posterioară, finisate într-o nuanţă lucioasă de negru. Modificările disponibile la nivelul exteriorului se opresc aici prin intermediul gamei M Performance, dar aceasta ar putea fi lărgită în viitorul apropiat cu modele noi de jante şi alte accesorii.

Interiorul modelelor X5 M şi X6 M poate fi echipat cu ornamente din oţel inoxidabil pentru pragurile laterale, acestea din urmă având şi inscripţia ”M Performance” iluminată. Ornamentele de la bord pot fi realizate din fibră de carbon, iar habitaclul este completat de volanul M Performance îmbrăcat în Alcantara şi echipat cu accente din fibră de carbon şi semn albastru ”la ora 12”.

Pedalele sport ale celor două modele sunt realizate din oţel inoxidabil, iar covoraşele din pachetul M Performance sunt şi ele create special. Cheia vehiculului poate fi comandată într-o combinaţie de Alcantara şi fibră de carbon, pentru proprietarii care vor să meargă cât mai departe cu personalizarea oferită de fabricantul celor două modele.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru