BMW prezintă primele imagini ale pachetului Individual pentru X5 M şi X6 M

de Sebastian Toma
Vineri, 05.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini ale accesoriilor din pachetul Individual pentru noile X5 M şi X6 M. Ca de obicei, vorbim despre un portofoliu de nuanţe şi materiale exclusive disponibile doar prin programul de personalizare Individual.

BMW a publicat pe pagina de Facebook a diviziei sale de performanţă primele imagini ale pachetului Individual pentru modelele X5 M şi X6 M. Cele două modele de performanţă dezvoltate de divizia M beneficiază de nuanţe exclusive de vopsea şi de materiale speciale la interior, totul pentru a putea personaliza fiecare exemplar după gusturile proprietarului. În cazul celor două modele din imaginile alăturate, vorbim despre nuanţa "Pyrite Brown Metallic" pentru X5 M şi de "Azurite Blue" pentru X6 M. La fel ca în cazul multor altor accesorii din gama Individual, cele două nuanţe de culoare pot fi comandate separat de orice alt element al programului, dar nu sunt oferite pentru toate modelele din portofoliul constructorului german. Ambele culori au pigmenţi Xiralici, care conferă un aspect diferit al nuanţei de culoare în funcţie de condiţiile de iluminare şi de reflexiile solare.

BMW X5 M şi X6 M primesc o nouă generaţie: 575 CP şi 0-100 km/h în 4.2 secunde

Privind cadrele de la interior, remarcăm tapiţeria din piele Merino de culoare albă, ornamente piano black lăcuite pentru un finisaj lucios şi un bord îmbrăcat în piele maro.

Contrastul este completat de plafonul de culoare albă realizat din Alcantara. La fel ca în cazul fiecărui model care primeşte pachetul Individual, gama de culori, materiale şi finisaje este aşteptată să fie mărită în viitorul apropiat.

Nuanţa tapiţeriei din imagine se numeşte ”White Smoke” şi se regăseşte şi pe platfonul îmbrăcat în Alcantara.

Urmareste Automarket
Noua generaţie a modelelor X5 M şi X6 M a debutat în toamna anului curent la Salonul Auto de la Los Angeles.
Cele două crossovere de la BMW împart motorizarea, transmisia şi sistemul de tracţiune integrală pentru a oferi un pachet performant pentru clienţii care abordează această nişă. Atât BMW X5 M, cât şi X6 M prezintă un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri şi 575 CP. Unitatea asigură un cuplu maxim de 750 Nm, iar oricare dintre cele două modele poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.2 secunde.

Via BMWBlog | BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru