BMW Seria 2 Coupe și Cabrio primesc un facelift minor, interior actualizat și faruri adaptive LED

de Mircea Meşter
Joi, 11.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW le oferă clienților interesați de versiunile coupe și cabrio ale lui Seria 2 câteva modificări ușoare care afectează pozitiv designul exterior și interior și paleta de tehnologii existente în lista de opțiuni.

E o zi plină pentru BMW, care ocupă titlurile publicațiilor auto din toată lumea prin câteva facelift-uri și ediții speciale anunțate in corpore în această dimineață. Dacă despre al doilea facelift operat pe Seria 1 și despre edițiile speciale dedicate lui Seria 3 am vorbit deja în articole dedicate, discutăm acum despre modificările estetice și tehnologice operate pe gama Seria 2 Coupe și Cabrio.

Nu vorbim de schimbări accentuate la exteriorul celor două versiuni de caroserie ale Seriei 2, ci de câteva operații estetice minore care probabil că vor fi greu de observat chiar și de fanii hardcore ai mărcii. Principalele modificare de design este reprezentată de redesenarea prizelor de aer exterioare și de apariția unei grile frontale de dimensiuni ușor mărite, înconjurată de o ramă care diferă în funcție de versiunea de echipare. Stopurile LED suferă schimbări ceva mai vizibile, în timp ce pe lista de culori exterioare apar trei variante noi: Mediterranean Blue, Seaside Blue și Sunset Orange.

Interiorul este modificat și are un iz de Seria 5.

Consola centrală primește modificări formale, aeratoarele sunt și ele revizuite, iar display-ul central  de 8.8 inch oferă acum grafica și sistemul multimedia de pe noua generație a fratelui sedan mai mare.

La nivel tehnologic, Seria 2 bifează apariția farurilor adaptive full-LED, care lipseau până acum din ofertă. 

Gama de motorizări rămâne în mare neschimbată, oferind unități diesel și pe benzină care urcă de la 136 la 340 CP. Cele mai potente versiuni oferite de BMW pe Seria 2 Coupe și Cabrio sunt cele M240i, care fac parte din gama M Performance și vin cu motor de 3.0 litri bi-turbo pe benzină care poate veni în variantă cu propulsie (tracțiune spate) sau xDrive. În variantă Coupe, versiunea M240i xDrive oferă o accelerație 0-100 km/h în 4.4 secunde.

Comentarii (1)

  • Nu intelg de ce nu au modificat total spatele. Are niste stopuri horror !
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru