Seria 2 Coupe

Joi, 16 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe, transformat în Art Car cu ajutorul unui artist mexican

Cu ocazia intrării în producție la uzina din Mexic, BMW a transformat un Seria 2 Coupe de ultimă generație într-un Art Car. A contribuit și un artist plastic mexican
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe a intrat în producție la uzina din Mexic

Noua generație BMW Seria 2 Coupe a intrat în producție la uzina bavarezilor din Mexic. Pentru a încorpora acest al doilea automobile în linia de asamblare, a fost nevoie de o investiție suplimentară de 125 de milioane de dolari.
Vineri, 10 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe primește o serie de accesorii M Performance

Constructorul bavarez de automobile a lansat o serie de accesorii M Performance pentru noul Seria 2 Coupe. Acestea sunt confecționate, în mare parte, din fibră de carbon.
Marti, 27 Iulie 2021 | Intern

Prețuri BMW Seria 2 Coupe în România: start de la 37.400 de euro

Noul BMW Seria 2 Coupe poate fi comandat și în România. Modelul bavarez este disponibil, momentan, în trei versiuni și pornește de la 37.366 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Modele noi

PREMIERĂ: Noua generație BMW Seria 2 Coupe, prezentată oficial cu până la 374 de cai putere

Constructorul bavarez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație Seria 2 Coupe. Modelul sport din Munchen a crescut în dimensiuni și este disponibil cu motorizări pe benzină și diesel, cu puteri de până la 374 CP.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 2 Coupe, surprins în timpul testelor: modelul va fi disponibil și în variantă cu roți motrice spate

Prototipul viitorului Seria 2 Coupe a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar urma să fie prezentat în 2021 și, spre deosebire de actualul Seria 2 Gran Coupe, va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație BMW Seria 2 Coupe: modelul va fi prezentat în 2021 și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate

BMW a demarat dezvoltarea unei noi generații Seria 2 Coupe. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate și va avea și variantă de performanță M2 Coupe.
Joi, 11 Mai 2017 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupe și Cabrio primesc un facelift minor, interior actualizat și faruri adaptive LED

BMW le oferă clienților interesați de versiunile coupe și cabrio ale lui Seria 2 câteva modificări ușoare care afectează pozitiv designul exterior și interior și paleta de tehnologii existente în lista de opțiuni.
Duminica, 26 Aprilie 2015 | General

BMW Seria 2 va primi un nou motor diesel începând cu luna iulie

BMW se pregătește pentru un mic upgrade tehnic al modelului Seria 2, iar din luna iulie va propune un nou motor diesel pentru versiunea 225d.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

BMW Seria 2 Coupé - primele imagini oficiale ale fratelui coupe al Seriei 1

BMW a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale lui Seria 2, înlocuitorul lui Seria 1 Coupe. Lansarea noului model are loc în luna martie a anului viitor.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, noutati BMW, poze BMW, BMW Seria 2, BMW Seria 2 Coupe, Seria 2, Seria 2 Coupe, noul Seria 2 Coupe, poze BMW Seria 2
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru