Noul BMW Seria 2 Coupe primește o serie de accesorii M Performance

de Alexandru Monenciu
Vineri, 10.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile a lansat o serie de accesorii M Performance pentru noul Seria 2 Coupe. Acestea sunt confecționate, în mare parte, din fibră de carbon.

Noua generație BMW Seria 2 Coupe a debutat oficial la începutul lunii iulie. Modelul sport din Munchen vine cu un design exterior modificat, a crescut în dimensiuni și este disponibil, momentan, cu motorizări cu puteri de până la 374 de cai putere.

Pentru un aspect și mai agresiv, atât la interior cât și la exterior, BMW lansează acum o serie de accesorii M Performance.

Avem ornamente pentru grilă, praguri, capace pentru oglinzile exterioare și un difuzor de aer, toate confecționate din fibră de carbon. Să nu uităm de eleronul ceva mai proeminent, fabricat din același material, de jantele disponibile în mai multe variante și de etrierele roșii.

Pentru interior, BMW a pregătit padele din carbon, cotieră acoperită cu Alcantara, scaune cu carbon și Alcantara, accente de carbon sau Alcantara pentru selectorul transmisiei automate și preșuri exclusive.

Până la debutul unui nou M2, rolul de vârf de gamă îi revine lui M240i xDrive. Acesta este echipat cu un motor de 3.0 litri, cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 374 de cai putere și 500 Nm cuplu.

În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 4.3 secunde.

via BMW Blog

Comentarii (4)

  • De urata nu-i frumoasa... :/ Bine macar ca nu i-au pus grila verticala.
    Sper sa de-a drumul curand la curent la biroul de design de la BMW astfel sa nu mai deseneze masini pe intuneric.
    12 2
  • * sa dea
    4 0
  • Mda, pare al treilea personaj din filmul ”The Good, The Bad and the Ugly”.
    Prizele alea de aer triunghiulare n-au de ex. niciun chichirez, din simplul motiv că unghiul superior se termină niciunde (mergeau poate c-o crestătură mergând pe sub faruri spre / peste bosajele aripilor-față).
    De ”crosa” neagră laterală ce să mai zic?!
    În fine, n-au rost analizele - deși nici spatele supra-încărcat inutil nu-i mai breaz - dar încă mă-ntreb dacă urâțenia (unor) BMW-uri recente e doar un rateu sau e cumva... programatică.
    Înclin spre ultima variantă, știind bine câte para-ședințe de brain-storming și post-evaluări fac nemții.
    17 1
  • Edikkk
    Cam îşi pierde din personalitatea BMW... farurile par de Audi...

    Oricum uzată moral
    2 15

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru