Noul BMW Seria 2 Coupe a intrat în producție la uzina din Mexic

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 15.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație BMW Seria 2 Coupe a intrat în producție la uzina bavarezilor din Mexic. Pentru a încorpora acest al doilea automobile în linia de asamblare, a fost nevoie de o investiție suplimentară de 125 de milioane de dolari.

BMW a prezentat noua generație Seria 2 Coupe la începutul lunii iulie. Modelul sport din Munchen a crescut în dimensiuni și este disponibil cu motorizări pe benzină și diesel, cu puteri de până la 374 de cai putere.

Acum, noul Seria 2 Coupe a intrat oficial în producție. Primul exemplar a părăsit linia de asamblare a uzinei din San Luis Potosi, din Mexic. Acest model va fi produs exclusiv în Mexic pentru piața mondială, fiind prima lansare a mărcii complet executată și pusă în funcțiune în această țară.

După o investiție de 125 de miloane de dolari, facilitățile uzinei au fost îmbunătățite pentru a încorpora acest al doilea automobile în linia sa de producție.

Noua generație BMW Seria 2 Coupe va debuta pe piața europeană la începutul anului 2022.

via BMW

Comentarii (11)

  • Edikkk
    "Noul" benzină, diesel de parcă dieselgate nu s-a întâmplat deloc, de parcă incendiile de proporţii care au fost şi în Canada, nu au existat niciodată, jumătate de corali din lume au fiert în apă şi au murit ,....

    Dar îi dăm înainte cu benzină, diesel, fără nici cea mai mică baterie, maşină complet uzată moral pentru cumpărătorii complet uzaţi moral.
    Ăia care nu cred în COVID, în climate change, etc

    Mda
    3 27
  • Seriff
    @Edikk, capul tau a fiert in apa, omule tu esti asistat social sau lucrezi la AM?
    Nici nu apare bine articolul ca ai si postat la el, te plateste AM sa faci propaganda sau chiar tu scrii articolele si dupa tot tu le comentezi?
    21 2
  • Breivik
    da de asta ce zici edica? Sunt aia din tarile la care te inchini tu. Care exporta petrol sa omoare ursii koala in incendii.
    https://adevarul.ro/international/europa/peste-1400-delfini-fost-omorati-insulele-feroe-traditie-veche-secole-masacrul-i-a-socat-starnit-val-furie-video-1_6141a7855163ec4271401573/index.html
    10 1
  • @Edi kk
    In general tehnologiile care sunt la inceput de drum se uzeaza moral cel mai repede. Adica baterii, tablete, etc. Asta pentru ca avanseaza destul de rapid, cum ai cumparat ceva, deja e uzat moral pt ca apare altceva mai performant. Incercarile de a jigni mereu in felul in care o faci arata atat frustrare cat si incultura
    14 2
  • Salutari,
    Din câte știu “mașinuța” asta are doar benzinare in plus vorbim de un număr mic aproximativ 100 mașini/zi.
    Adică vorbim de o nisa si astfel de situații au existat si vor exista.
    Dacă nu ma înșel planeta asta produce peste 80 mil de mașini anual (nu consideram 2020 si 2021 din motive știute).
    Dacă tot vorbim de poluare cred ca ar trebui sa începem cu ce avem noi in coșul de gunoi cat consumam versus nevoile reale ale fiecărui individ, dar știm ca este mult mai ușor sa arătam cu degetul dacat sa ne asumam impactul si rolul nostru. Cât despre electrice se pare ca va mai dura pana când vor deveni o soluție accesibila si cu adevărat ecologică.
    Oricât ne-am lua unii de alții prețul de achiziție a unei electrice si deocamdată percepția majorității legată de “încărcarea” baterie la o masina este o realitate, bine’nteles alimentata si de infrastructura încă in dezvoltare.
    Personal as dorii sa văd cât mai multe comentarii utile din care sa învățam una alta.
    4 7
  • Edikkk
    Salut Dutz

    Orice expediţie începe cu un (prim) pas.

    Sunt 2 miliarde de maşini termice. Chiar dacă s-ar produce doar maşini electrice, ar lua 20 de ani să fie toate schimbate.

    Suntem mult înapoi faţă de ţintele care mai pot garanta VIAŢA PE PĂMÂNT locuibilă pentru mamifere în special, omul inclusiv.

    De aceea, la un aşa enorm şi mare, iminent pericol, ci timp extrem de puţin rămas, noi mai facem modele noi, încă cu petrol ???

    It's absolutely crazy !
    3 13
  • Edik, te simti in pericol? Cineva sau ceva te ameninta? Simti o apasare? Ai niste frustrari? Iti place sa chinuiesti animale mici? Iti vine sa urlii? Simti ca sfarsitul e iminent?
    Pentru toate aste exista tratament.
    9 2
  • Edikkk, mai devreme sau mai tarziu tot mori. Crezi ca pamantul nu se poate roti fara noi? Let's be serious. Who cares?
    9 3
  • Seriff
    @Edikk, am pornit diesel-ul, a fost racoare dimineata, l-am lasat vreo 5 minute sa se incalzeasca, sper ca am distrus toti coralii.
    11 3
  • Moarte bebelușilor
    Atât.
    Iar despre corali, sunt buni doar să-i macini și să faci ciment din ei.
    Unul din partenerii mei de afaceri din Grecia mi-a povestit că e o lege la ei care spune că poți construi pe terenuri pe care a fost incediu fără să mai obții nu știu ce acord de mediu sau așa ceva, chiar dacă e rezervație, așa că băieții deștepți mai scapă subtil câte o țigară în iarbă, așa când sunt boscheții mai uscați. După fiecare incendiu mai apare câte un ansamblu rezidențial. Se poate vedea că incendiile nu apar în zone izolate sau puțin populate, ci pe lângă Atena, insula Evia etc. Tare nu? Bună și încălzirea asta globală la ceva...

    PS tractorașul (Hiluxul) toarce de ți-e mai mare dragul...
    Tocmai am adus o cisternă de motorină. O să înceapă arăturile de toamnă. Să facem grâu inclusiv pentru sclifosiții ăștia cărora le pute tot.
    8 2
  • Ediche, nu stiu daca ai aflat dar marea majoritate a incendiilor sunt pornite de mana omului. Natura n-a evoluat intr-un piroman anual, oricat de cald si uscat ar fi in unele zone. Si in Africa subsahariana e a naibii de cald si uscat luni bune pe an. Cu toate astea, nu se transforma in scrum in fiecare an. Nah, ce sa-i faci daca e populata de niste primitivi care n-au descoperit focul inca.

    La exemplul de mai sus cu Grecia, as adauga Portugalia care are la nivel national cateva sute de persoane urmarite permanent cu bratari (legal prin sentinte judecatoresti nu alte porniri dictatoriale) pentru ca sunt piromani si isi dau foc intentionat proprietatilor lor si de cele mai multe ori pierd controlul focului.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru