BMW Seria 2 va primi un nou motor diesel începând cu luna iulie

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 26.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW se pregătește pentru un mic upgrade tehnic al modelului Seria 2, iar din luna iulie va propune un nou motor diesel pentru versiunea 225d.

Conform informațiilor apărute în presa germană, BMW va împrospăta gama de motorizări disponibile pe modelului Seria 2 cu o nouă unitate diesel. Aceasta este un propulsor de 2.0 litri cu patru cilindri ce folosește tehnologia twin turbo și dezvoltă 224 cai putere. Noul motor va fi asociat cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. Acest motor va fi propus pentru varianta 225d, înlocuind astfel actualul motor de doi litri ce dezvoltă 218 cai putere.

În timp ce puterea va crește de la 218 la 224 cai putere, valoarea cuplului motor va rămâne neschimbată: 450 Nm disponibili între 1.500 și 3.000 rot/min. În ceea ce privește performanțele, timpul de accelerare de la 0 la 100 km/oră rămâne de 6.2 secunde, dar consumul de carburant va fi îmbunătățit, media anunțată fiind de 4.5 litri/km.

Via worldcarfans

Comentarii (1)

  • ...doar pt. un consum....cu ceva mai mic?slabut,slabut!
    13 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru