BMW Seria 4 Cabrio - primele imagini dezvăluie designul decapotabilei

de Bogdan Mirică
Miercuri, 09.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un set de fotografii neoficiale dezvăluie designul final viitorului BMW Seria 4 Cabrio. Modelul german este aşteptat să se lanseze luna viitoare la Salonul de la Los Angeles.

Zilele trecute, un oficial BMW anunţa că principala piaţă pentru noul Seria 4 este Europa, Bătrânul Continent urmând să fie responsabil pentru 50% din totalul exemplarelor vândute la nivel mondial. BMW nu s-a sfiit să recunoască şi că mizează pe modelul coupe pentru a-şi păstra poziţia de lider în segmentul premium.

Parte a acestei strategii este şi dezvăluirea, cât mai rapidă, a primului derivat de caroserie pentru Seria 4. Este vorba despre varianta decapotabilă a modelului german, aşteptată să îşi facă apariţia chiar în această toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, programat la finele lui noiembrie.

O serie de imagini dintr-o broşură oficială, destinată accesoriilor cu care poate fi echipat Seria 4, face lumină în acest caz. Fotografiile dezvăluie complet designul viitorului cabriolet, care, aşa cum era de aşteptat, împrumută toate elementele de design ale fratelui cu acoperiş fix. Imaginile dovedesc că atât coupe-ul cât şi cabrioletul vor putea fi echipate cu suporturi pentru biciclete sau portbagaje pentru plafon.

Urmareste Automarket
Gama de motorizări va fi o copie fidelă a celei oferite deja pe modelul coupe, incluzând aici motoarele de nouă generaţie, TwinPower Turbo de 2.0 litri, diesel şi benzină.
Nu vor lipsi nici unităţile cu şase cilindri, de 3.0 litri, diesel sau benzină.

Inginerii germani s-au străduit ca masa ceva mai crescută să nu afecteze performanţele. O masă totală influenţată de prezenţa unui mecanism de rabatare şi a unor elemente de ramforsare, necesare pentru acoperişul metalic.

Comentarii (1)

  • coupe-cabrio sau soft top??
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru