BMW Seria 4 Cabrio

Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Modele noi

Noutăți în gama BMW: motorizări noi pentru Seria 4 Cabrio și ediție specială pentru i3 și i3S

Constructorul bavarez de automobile anunță o serie de noutăți în gama de modele. Acestea vor debuta în luna noiembrie a acestui an și includ, printre altele, motorizări noi pentru Seria 4 Cabrio.
Joi, 27 Aprilie 2017 | Economic

Ultimii vor fi cei dintâi: lansat după coupe și cabrio, BMW Seria 4 Gran Coupe a ajuns mai popular decât cele două modele la un loc

BMW Seria 4 Gran Coupe se dovedește a fi încă o idee bună a constructorului bavarez. Sedanul cu alură de coupe se vinde mai bine decât Seria 4 și Seria 4 Cabrio la un loc.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Modele noi

BMW Seria 4 facelift: mici schimbări de design la exterior și interior pentru toată gama de versiuni a modelului de clasă medie

BMW Seria 4 a primit un facelift cu îmbunătățiri de design pentru toate versiunile sale, Coupe, Cabrio și Grand Coupe, dar și pentru versiunea de performanță M4.
Vineri, 07 Februarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (3)

Rubrica de tuning de săptămâna aceasta are în prim plan şi câteva modele electrice, semn că poţi arăta bine chiar dacă este un ecologist convins. Printre candidaţi se numără Tesla Model S, BMW i8 şi chiar BMW i3.
Vineri, 20 Decembrie 2013 | Intern

Preţuri în România: BMW Seria 2 Coupe şi Seria 4 Cabriolet

Importatorul BMW în România a anunţat preţurile noilor Seria 2 Coupe şi Seria 4 Cabriolet. Coupe-ul pleacă de la 31.000 de euro, în timp ce decapotabila are un preţ de pornire de 48.350 euro.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Modele noi

BMW Seria 4 Cabrio - primele imagini dezvăluie designul decapotabilei

Un set de fotografii neoficiale dezvăluie designul final viitorului BMW Seria 4 Cabrio. Modelul german este aşteptat să se lanseze luna viitoare la Salonul de la Los Angeles.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 4, BMW Seria 4 Cabrio, BMW Seria 4 Convertible, BMW Seria 4 decapotabil.BMW Seria4 Cabrio poze
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru