Ultimii vor fi cei dintâi: lansat după coupe și cabrio, BMW Seria 4 Gran Coupe a ajuns mai popular decât cele două modele la un loc

de Bogdan Mirică
Joi, 27.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Seria 4 Gran Coupe se dovedește a fi încă o idee bună a constructorului bavarez. Sedanul cu alură de coupe se vinde mai bine decât Seria 4 și Seria 4 Cabrio la un loc.

Fanii BMW știu că Seria 3 este cel mai bine vândut model al companiei în prezent, dar și de-a lungul istoriei. Ce nu știu fanii BMW este că în sânul brandului bavarez se naște un al doilea best-seller, frate cu Seria 3.

Este vorba despre actualul BMW Seria 4 Gran Coupe, model care a și primit recent un facelift. Potrivit statisticilor BMW, Seria 4 Gran Coupe a devenit chiar mai popular decât varianta coupe, din care a și derivat.

Chiar dacă a fost lansat după coupe și cabrio, BMW Seria 4 cu patru uși se vinde mai bine decât celelalte două variante de caroserie la un loc. La nivel global, Seria 4 Gran Coupe adună 54% din vânzările gamei 4, în vreme ce restul de 46% le revin coupe-ului și cabrioletului.

Unul dintre motivele pentru care publicul preferă Seria 4 Gran Coupe este spiritul practic pe care îl insuflă, fiind capabil să pună la dispoziție un portbagaj cu deschidere a hayonului și un spațiu decent în interior. În plus, modelul promite un comportament ceva mai sportiv și o ținută de drum mai agreabilă decât BMW Seria 3.

Comentarii (3)

  • Asa e cand faci o masina REUSITA , bravo , felicitari celor de la BMW ca au facut o masina reusita dupa 3GT si 5GT niste mizerii , nu masini...
    8 0
  • ca posesor de masina sedan nu as mai face niciodata aceasta gresala de a alege o masina fara hayon... practic un portbagaj mare dar in care nu intra decat plase de cumparaturi

    PS poate urmeaza si BMW expemplul Mercedes (vezi intentia de a nu mai produce S-coupe/ cabrio deoarece din cauza succesului lor nu se prea mai vinde SL-ul) si vor scoate de pe piata acest model ca sa nu afecteze vanzarile traditionalelor modele cu 2 usi
    4 1
  • Un model atragator care imbina sportivitatea cu "biznis", evident deschiderea portbagajului face toti banii. Excelenta chiar si pentru familisti.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru