Noutăți în gama BMW: motorizări noi pentru Seria 4 Cabrio și ediție specială pentru i3 și i3S

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 22.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile anunță o serie de noutăți în gama de modele. Acestea vor debuta în luna noiembrie a acestui an și includ, printre altele, motorizări noi pentru Seria 4 Cabrio.

Toamna acestui an vine cu noutăți și îmbunătățiri pentru gama de modele BMW. Acestea vor fi disponibile începând cu luna noiembrie.

Probabil cele mai importante sunt cele trei versiuni noi primite de Seria 4 Cabrio. Este vorba despre 430i xDrive, cu 245 de cai putere, M440d xDrive cu sistem de propulsie diesel, micro-hibrid la 48V, și M440i cu al său propulsor de 3.0 litri, pe benzină și sistem micro-hibrid la 48V, și 374 CP.

Mai departe, BMW X1 și X2 primesc în standard transmisia steptronic cu 8 rapoarte, în versiunea xDrive18d. Unitatea diesel dezvoltă în cazul său 150 de cai putere.

Nuanța de caroserie Gri Skyscraper a fost inclusă în paleta modelelor Seria 1, X2 și X3. Seria 1 mai primește culoarea Gri Frozen Pure, la fel și noul Seria 2 Coupe. Ultimele, dar cu siguranță nu cele din urmă, X3 și X4 primesc nuanța Roșu Aventurine.

Dacă tot suntem la gama de modele, BMW a pregătit un sistem de management inteligent al bateriei la încărcarea rapidă DC pentru SUV-ul electric iX3.

EDIȚIE SPECIALĂ PENTRU i3 ȘI i3 S

Constructorul din Munchen anunță, de asemenea, o ediție specială Unique Forever pentru i3 și i3S.

Limitată la 2.000 de exemplare, aceasta propune, printre altele, două nuanțe exterioare BMW Individual (Roșu Aventurine cu accente Gri Frozen și Storm Bay cu accente Frozen E-Copper), inserție neagră pentru spoilerul spate, tapițerie Vernasca Dark Truffle, volan îmbrăcat în piele și tetiere brodate cu inscripția "Unique Forever".

Și aplicația My BMW a primit funcții noi. Clienții vor avea acum pe smartphone informații despre starea pneurilor și diagnoză digitală pentru acestea.

Așa cum spuneam, noutățile vor fi disponibile începând cu luna noiembrie a acestui an.

via BMW

Comentarii (5)

  • @E- DICK
    Uzate semi-moral ca au o baterie.
    9 2
  • Bubi Mubi
    Dotările sunt pentru politrucii cu trotinetă. Le-au pus baterii, zgâmâie o siglă hibrid în dreapta jos, pe spate, iar în realitate acel motoraș înlocuiește bujiile incandescente.
    6 0
  • Edikkk
    Uzate moral e puţin spus, pentru că şi vin cu minciuni

    micro hibrid este ca un ditamai halterofilul cu o aia mică şi cam inutilă

    BMW nu prea ştie pe ce pământ trăieşte...

    Sunt zone în lumea asta, în care maşini chinezeşti full electrice îşi fac apariţia şi mănâncă din farfuria BMW, Mercedes iar treptat fidelizează clienţii !!

    Dar BMW dorm acolo, fără să ştie, îi dă cu benzină, motorină.... şi după.... o să fie prea târziu.
    2 13
  • Seriff
    Bmw vand de rup, de ce, fiindca au o istorie si o traditie, tot o tii cu chinezii, aia o imagine proasta oriunde in lume, cine e atat de retardat incat sa le cumpere masinile? Venise la un moment dat Cherry in Romania, tot o mizerie chineazeasca, aveau chiar si reprezentanta, au disparut instant, ia-ti tu masina chinezeasca daca iti place asa mult.
    7 1
  • Edikkk
    Au vorbesc de maşinile chinezeşti ANUL 2021 care au debarcat în Australia.

    Să vezi ce fel arată BYD 2021 ... foarte bine.

    BYD nu mai sunt ăia din 2010-2015 , de care, pe bună dreptate, Elon Musk râdea.
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru