Seria 4 Cabrio

Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Modele noi

Noutăți în gama BMW: motorizări noi pentru Seria 4 Cabrio și ediție specială pentru i3 și i3S

Constructorul bavarez de automobile anunță o serie de noutăți în gama de modele. Acestea vor debuta în luna noiembrie a acestui an și includ, printre altele, motorizări noi pentru Seria 4 Cabrio.
Miercuri, 30 Septembrie 2020 | Modele noi

BMW a prezentat noul Seria 4 Convertible: plafon soft-top și versiune de top cu 374 de cai putere

BMW a publicat primele fotografii și informații referitoare la noul Seria 4 Convertible. Modelul constructorului german propune un plafon soft-top care poate fi ridicat sau coborât în 18 secunde.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Modele noi

BMW Seria 4 facelift: mici schimbări de design la exterior și interior pentru toată gama de versiuni a modelului de clasă medie

BMW Seria 4 a primit un facelift cu îmbunătățiri de design pentru toate versiunile sale, Coupe, Cabrio și Grand Coupe, dar și pentru versiunea de performanță M4.
Vineri, 20 Decembrie 2013 | Intern

Preţuri în România: BMW Seria 2 Coupe şi Seria 4 Cabriolet

Importatorul BMW în România a anunţat preţurile noilor Seria 2 Coupe şi Seria 4 Cabriolet. Coupe-ul pleacă de la 31.000 de euro, în timp ce decapotabila are un preţ de pornire de 48.350 euro.

Tag-uri similare

noutati BMW, poze BMW, BMW Seria 4, BMW Romania, BMW Seria 2, preturi BMW, BMW Seria 2 Coupe, preturi BMW Romania, BMW Seria 4 Cabrio, Seria 4 Cabrio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru