BMW vrea să economisească 12 miliarde de euro până în 2022: nemții poartă negocieri cu angajații și furnizorii

de Paul Cosma
Joi, 21.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW vrea să-și reducă nivelul costurilor și să economisească mai mult de 12 miliarde de euro, până în 2022. În acest sens, constructorul poartă negocieri cu angajații și furnizorii, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar de la BMW.

Săptămâna viitoare, BMW va prezenta un plan de măsuri prin care își propune o activitate mai eficientă, respectiv să scadă diferite costuri.

Directorul financiar, Nicolas Peter, a declarat că BMW discută cu angajații și furnizorii pe această temă, întrucât ținta de economii este de peste 12 miliarde de euro până în 2022.

În prezent, discutăm măsurile cu Consiliul de Lucru. Toate părțile implicate colaborează constructiv pentru o companie mai puternică și mai eficientă. Trebuie să avem economii semnificative în fiecare an, în urma acestor măsuri,” a spus oficialul BMW.

Potrivit acestuia, BMW vrea să păstreze numărul de angajați la același nivel ca în 2018.

Via Reuters

Comentarii (6)

  • Anonim
    Cei mai avari patroni sunt cei din industria auto . Orice economisire inseamna produse mai slab calitative . Fara suparare dar BMW cat de cat este de la seria 5 in sus respectiv X3 in sus . Pana acolo seria 1 ,2,3 X1 si X2 doar modele umflate ca pret cu materiale in media clasei nimica nu aduce a premium cum se prezinta marca .
    9 3
  • vor sa economiseasca niste miliarde ca sa ce? care e scopul? doar sa facem cat mai multi bani? sau sa fie clientul multumit ca a platit un produs care chiar isi merita fiecare cent cheltuit?
    7 0
  • Negocierile cu salariatii nu pot insemna altceva decat reducerea salariilor, sau in cel mai fericit caz al bonusurilor, altfel n-au de unde sa faca economii.

    Pe viitor asta va fi competitia, cine reuseste cele mai mari economii, trebuie inventat si-un premiu anual.
    9 0
  • Se putea lasa BMW mai prejos ca Mercedes, care la fel a anuntat ca va face 'rele' pt a economisi miliarde de banuti...
    Companile astea pe care noi le iubim asa de tare au devenit asa de arogante...
    Mercedes, BMW compani care au venituri de $30miliarde...isi plang de mila ca tre' sa faca economi
    Conducerea acestor companii sunt cu mult mai corupte decat parlaemntul Romaniei:))))
    7 1
  • Edikkk
    Să reducă din profiturile nesimţite !!!

    salariile CEO, CTO, CFO nesimţite !!

    Tot de la angajaţi, săracii.
    3 3
  • Eddik marxistule
    Daca ai fi in armata ai cere ca generalii sa lupte cu racanii in transee. Ei bine, asta e cea mai scurta cale spre dezastru. Dar n-ai cum sa intelegi.
    Sarman, nestiutor si manipulabil ai fost, sarman, nestiutor si manipulabil ai ramas. Sa punem asta pe seama naivitatii, ignorantei, inculturii sau stupiditatii? Hm.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru