Bolt se extinde și ajunge în 19 orașe din România

de Alexandru Monenciu
Joi, 11.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de ride-hailing Bolt va fi disponibil și în Râmnicu Vâlcea. În total, platforma estoniană este prezentă în 19 orașe din țara noastră.

Compania estoniană Bolt lansează serviciile de transport la cerere în al 19-lea oraș din România: Râmnicu Vâlcea. Prețul unei călătorii, în acest oraș, începe de la 8 lei, iar în primele săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Pe lângă serviciul de ride-hailing, Bolt este prezent la noi în țară cu servicii de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.

În România, Bolt este prezent în Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Timișoara și Târgoviște.

via Profit.ro

Comentarii (2)

  • petrush
    trotinetele bolt au faruri foarte puternice orientate ostentativ in sus, spre ochii celor care vin din fata.ar trabui interzise.
    6 6
  • @petrush
    pe strazi circula multe masini cand nu e cazul cu faza lunga, deci faruri foarte puternice orientate ostentativ in sus, spre ochii celor care vin din fata.ar trabui interzise.

    apropo, serviciul bolt de trotinete nu e disponibil noaptea. greu de crezut ca pe lumina zilei te poate deranja intr-atata un led. mai degraba trollezi.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru